Arthur N. sloeg raam in met bijl

10 Dec

ArthurnoachportretUpdate 10.30 uur:

"Vreselijk dit allemaal over Arthur te lezen. Ik kende hem als klein jongetje en heb hem als tiener nog een paar keer ontmoet. Mijn herinneringen aan hem zijn zo tegenstrijdig met de man die nu wordt beschreven. Waar gaat het zo vreselijk mis in een mensenleven? Ik hoop voor hem dat hij dat kleine jongetje ooit weer terug vindt." Schrijft Rianne.

Ik heb ‘t idee dat zijn ex-vriendin uit Nijkerk daar iets anders over denkt. De bedreiging aan haar adres was heel wat ernstiger dan zijn advocaat (sorry Jan-Hein) doet voorkomen. Hij heeft daar met een bijl staan zwaaien, het raam met een bijl ingeslagen, hij had een mes bij zich, hij riep: "Ik ga je vermoorden!" Hij is opgepakt, heeft een nacht vastgezeten en heeft naar de stellige overtuiging van degenen die daar toen bij betrokken waren de volgende dag Ruud Kinneging om zeep geholpen.

No Responses to “Arthur N. sloeg raam in met bijl”

 1. Richard December 10, 2009 at 11:00 am #

  Arthur had Ruud omgebracht voor hij naar zijn ex-vriendin ging niet daarna!

 2. Marco December 10, 2009 at 2:27 pm #

  Alles is wat ernstiger dan JHK doet voorkomen. Je kan nou niet bepaald beweren dat er niks is gebeurd. Poging tot doodslag, gijzeling, beroving. Noem het allemaal maar niks.

 3. calimero December 10, 2009 at 2:29 pm #

  oow. En moord lees ik dus hier nog. Neuh… Niet gevaarlijk.

 4. Siem December 10, 2009 at 5:07 pm #

  The Shining.

  ‘Schatje, je lieverd is thuis!’

  1 nachtje vastgezeten, na eerder 8 jaar (in 2000) te hebben gekregen voor het wurgen van zijn vriendin met een electriciteitssnoer, hetgeen duidt op een impulsieve daad.

  Zit die man onder de dope -gezien zijn ongecontroleerde gedragingen- of zit de dope van nature in zijn brain?

  Echt een niet monsterlijk lieverdje, het mag gezegd.

 5. Mia December 10, 2009 at 6:59 pm #

  Familie van?

  Naar Vught
  “Het was eind 1942, toen ik naar Vught op transport werd gesteld. Ik woog toen niet meer dan veertig kilo, maar het bleek telkens opnieuw dat een mens veel mcer kan verdragen dan hij wel denkt. Vught was verdeeld in een Judcnlager, een Straf lager en een Fraucnlager. Ik werd ingedeeld in blok 15.
  We werden daar geregeerd door een beroepsmisdadiger, Arthur Noach, die aan morfine verslaafd was. In de barak was het zo nu en dan een slachting van jewelste. Als Noach geen morfine kon krijgen was hij net een beest. Dan moesten we xe2x80x98s avonds vaak naar het appxc3xa9lterrein en kregen we vier van de zeven avonden in de week xe2x80x9esportxe2x80x9d.
  Een der gevangenen, een bankier, dienu in Zwitserland zit, wist nogal eens morfine het kamp binnen te krijgen door er goed voor te betalen. Het was de enige manier om het schrikbewind van Noach te temperen. Maar er was lang niet altijd morfine en dan vielen vele mensen aan Noachxe2x80x98s slechte humeur ten slachtoffer”.

  http://www.gobets.nl/family/History/NL/
  Negenkampen/Deel2.htm

 6. Quentin December 12, 2009 at 8:25 am #

  Misschien z’n opa…?

  Als het familie is weten we i.i.g. waar hij het vandaan heeft.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: