Arthur zonder kleerscheuren opgepakt

9 Dec

Arthur2telUpdate 21.30 uur:

"Na ons de zondvloed," zal Arthur gedacht hebben toen hij zondag de benen nam en zijn beschutte ark verliet om op avontuur te gaan. Waar zijn naamgenoot Noach het veertig dagen volhield, moest Arthur na vier dagen de pijp aan Maarten geven, zijn vlucht eindigde nabij Luik. Op weg naar Standard tegen AZ? Het ziet er naar uit dat er verder geen slachtoffers zijn gevallen en dat iedereen er zonder kleerscheuren vanaf is gekomen. De vraag is nog wel: had hij een alibi voor de moord op Ruud Kinneging? Iemand beweert dat ze op de dag dat Ruud werd vermoord in elkaars gezelschap waren, maar officieel hoor je daar niks over. Was misschien iets te veel van het goede: ontsnapt terwijl hij al verdacht werd van een moord in plaats van alleen maar een poginkje tot doodslag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: