'Pedo-dokter' Wilhelm weer opgepakt & drugsverkoper in Pattaya

20 Nov

Update 14.00 uur:

Amsterdammer Pim W.(56) is van de week in India aangehouden nadat er in zijn woning in Chennai kinderporno is gevonden. In 1997 werd W. al verdacht van pedofiele praktijken, toen hij onder de naam xe2x80x98dr. Wilhelmxe2x80x99 een opvanghuis voor weeskinderen runde in de kustplaats Mamallapuram. Dorpsgenoten beschuldigden hem van misbruik van zeker tien minderjarige jongetjes die met heroxc3xafne en andere verdovende middelen waren bedwelmd. Het politieonderzoek leverde toen geen concrete bewijzen op. In mei 2002 werd hij gearresteerd nadat een slachtoffertje was ontsnapt en naar de politie was gevlucht. Zoxe2x80x99n 42 kinderen, in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar, werden door de politie uit het weeshuis xe2x80x98Little Homexe2x80x99 gered. W. kwam op borgtocht vrij en verdween uit beeld, tot hij recent opdook in India

                                                            *

PattayamolenaarIn ons bekender streken – te weten het Thaise Pattaya – werd onze correspondent getroffen door een bericht in de plaatselijke krant. De politie kreeg een tip dat een buitenelandse man bezig was drugs te verkopen en hij zou wapens hebben. Dat klopte en dus werd de 52-jarige Nicolaas Johannes Molenaar in de boeien geslagen. Hij woonde in een appartement aan Soi 4 (straat 4), bij de kust, waar 33 Yabba-tabletten werden gevonden – waarvan ik niet weet wat dat zijn – en een 7.65mm Beretta pistool in het gezelschap van 42 bijpassende kogels. Hij zei dat de drugs voor eigen gebruik waren, maar dat geloofde de politie niet. Of het wapen ook voor eigen gebruik was is niet bekend, wel dat hij er geen vergunning voor had.

No Responses to “'Pedo-dokter' Wilhelm weer opgepakt & drugsverkoper in Pattaya”

 1. thailand November 20, 2009 at 2:16 pm #

  Nicolaas Johannes Molenaar die heeft voorlopig wel even vakantie op staats kosten hiero.
  33 yabaa tabletten en een gun zonder vergunning reken maar op een jaar of 15 a 20.

  veel plezier Nico 😉

 2. YM November 20, 2009 at 3:14 pm #

  Yaba is een soort metamfetaminen, erg populair (en zeer strafbaar) in Thailand. Google maar eens naar hoeveel doden er in de ‘war on drugs’ in Thailand zijn gevallen onder het bewind van Thaksin destijds. Belachelijk veel.

 3. arie November 20, 2009 at 3:42 pm #

  Deze pedofiel is geen advocaat.
  Dus durf je deze berichten wel te plaatsen.

  Ga lekker door Hendrik Jan.

  Beste Arie,

  Hij is anders wel dr.! En de pedofiel die jij noemde was volgens mij geen advocaat. En het verschil is: de xc3xa9xc3xa9n is opgepakt, de ander niet.

  Hendrik Jan

 4. thailand November 20, 2009 at 4:13 pm #

  En mensen zoals Pim W. mogen ze van mij wel afknallen!!!!!!!

 5. Lou November 20, 2009 at 7:30 pm #

  yabba is ook wel de “gekkenpil” genoemd, is kleiner dan de bij ons bekende xtc tabletten, rood van kleur en ruikt sterk naar vanille. Wordt ook vaak gerookt en veelal gebruikt in o.m. chinese restaurants om langdurig wakker te kunnen blijven.

 6. thailand November 20, 2009 at 7:56 pm #

  YM

  Klopt yabaa is een mix van metamfetamine en caffiene, zwaar verslavend, heb er verschillende kennissen door naar de klote zien gaan

 7. Fredje November 21, 2009 at 4:59 am #

  Kijk eens een keer op National Geographic de documentaire “Worlds most dangerous drugs”.
  Deze gaat geheel over “Meth” ofwel Methamfetamine. Daar zit ook een item in verwerkt over yabba in Thailand en Birma.
  Ook zie je daar hoe het middel steeds meer vat krijgt op jonge Thaise prostituees die het middel gebruiken om langer door te werken, maar ook bouwlieden, straatwerkers etc.

  Deze rotzooi bevestigd nou xc3xa9cht het beeld van wat mensen hebben bij het woord ‘drugs.
  Gezonde mensen waar in een mum van tijd niets meer van over is, compleet uitgemergeld en vermagerd, van hun gebit rest niets meer dan een paar rotte tanden, ze zijn compleet paranoxc3xafa en de totaal de weg kwijt.
  Tik gewoon eens voor de gein ‘meth’ in op Google afbeeldingen en overtuig U zelf.

  Beste Fredje,

  Ik heb een tijdje geleden al uitvoerig aandacht besteed aan ‘meth’, ook met foto’s. Maar of je dat over xc3xa9xc3xa9n kam kunt scheren met yabban weet ik niet.

  Hendrik Jan

 8. Hasjing November 21, 2009 at 12:14 pm #

  Ja, dat kun je over 1 kam scheren met meth. Wast laatst een documentaire over Yabba op nat. geo. channel. Wat al eerder gezegd werd, zijn er grote confrontaties tussen politie en drugsbendes. Politie pakt het keihard aan.

 9. B-dog November 21, 2009 at 12:37 pm #

  Het is beide Meth-Amfetamine, dat wel. Yabba zijn pilletjes, maar worden niet alleen geslikt maar ook gerookt en gespoten.
  Pure Meth zien er uit als kristallen. (crystal heet het ook in de VS)
  In de zin van verschijningsvorm kun je het niet over een kam scheren. Maar ja, xtc of xtc-poeder, kun je dat over een kam scheren? Wel kwa werking, niet kwa uiterlijk/vorm.

 10. ed November 21, 2009 at 1:19 pm #

  Yabbah is gewoon Crystal Meth, maar kan wel met van alles en nog wat gemengd zijn. Het is hetzelfde wat bijvoorbeeld in de Filipijnen ‘Shabu’ heet en in vele landen weer een andere naam. Crystal Meth, eventueel gemengd met wat ‘couleur locale’

 11. thailand November 21, 2009 at 1:34 pm #

  Yabaa is meth gemií met caffiene en net zo snel verslavend als “gewone” meth. Ik heb kennissen hier in Thailand die zwaar verslaafd zijn geraakt aan die troep.
  Word door heel veel mensen gebruikt hier, en is overal te koop in Thailand.
  De politie valt vooral de gebruikers en kleine dealers lastig, de grote jongens betalen voor bescherming en zijn vaak ook politie of militair.
  Het word vooral in Birma geproduceerd door de United Wa State Army

 12. arie November 21, 2009 at 4:19 pm #

  Hendrik Jan,

  De pedofiel waar ik jou over mailde (ik stuurde je een link toe) is wel degelijk advocaat.

  Echter lijden veel “misdaad” journalisten ineens aan geheugenverlies wanneer het om de bekende D gaat. Dan weet je het ineens niet meer. Berichten worden dan niet meer geplaatst.
  Je draait dus weer om de feiten heen.
  Zoals ik eerder vertelde zou je er bijna wat van gaan denken…..

  Je kan geen kritiek verdragen en de waarheid over pedofielen wil je ook niet horen.
  Heb je zelf geen kinderen of kleinkinderen?

  Peofielen moeten keihard worden aangepakt.
  Het lijkt wel of jij ook bevangen bent door die schoften?

  Beste Arie,

  Het zal allemaal wel, ik heb alleen een berichtje tegengehouden waarin je meneer D. met naam en toenaam een gore pedofiel noemde, over advocaten en links weet ik niks, ben ook niet van plan mij daarin te verdiepen. Ik heb alleen onderzoek gedaan naar D. en geconstateerd dat ik geen aanleiding zie daar een artikel over te publiceren.

  Hendrik Jan

 13. hans de bree November 22, 2009 at 7:58 am #

  yabba
  1. A slang nickname for the drug methamphetamine, aka crystal meth. The name is thought to originate in Thailand, where pills are sold containing caffeine and methamphetamine. ‘Yaba’ is Thai for “crazy medicine”.

 14. Henk November 22, 2009 at 5:13 pm #

  Gaat lekker dan met de Nederlanders in Pattaya… Nederlander neergestoken door prostituee: http://www.pattayaone.net/news/2009/october/news_29_10_52_2.shtml en nog een Nederlanders gepakt met Yabba: http://www.pattayadailynews.com/shownews.php?IDNEWS=0000011130

 15. ad November 22, 2009 at 8:29 pm #

  koffie is ook al een verslavende lichte drugs.
  Een mens leeft op ongeveer 40% van zijn energievoorraad.
  Koffie trekt extra energie uit je lichaam.wat wil zeggen dat koffie drinkers savonds ook altijd vermoeider zijn dan bv thee drinkers,en smorgens gelijk weer een shot koffie nodig hebben om wakker te worden omdat ze te weinig gerust hebben door de overmatige koffie gebruik van de dag ervoor ,dus ook onnodig veel energie verbruikt hebben.
  Harddrugs zoals yabba trekken vele malen meer energie uit je lichaam soms meer dan 120%.Het lichaam hersteld niet meer en breekt steeds verder af.
  De pedo dokter moeten ze gewoon 1 kilo van die troep laten opvreten en als hij het overleefd de rest van zijn leven opsluiten en elke dag verplichten van die rotzooi te vreten.
  Maar dat zal wel niet gebeuren hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: