Henk mist meisje van 13, Alberto jaagt op Beatrix

11 Nov

Niederzissenmeisje 

Update 10.30:

In oktober is in Duitsland langs de snelweg A61 bij Niederzissen een dood meisje gevonden. Naakt, gewurgd, geschatte leeftijd: 13 jaar. De politie heeft geen idee wie ze is. Blank, blond en 1,54 meter lang en niemand mist haar. Niederzissen ligt zo’n 125 kilometer van Maastricht, onder Bonn.

Henk Strootman schrijft erover op de website van Peter R. de Vries (zie hier) die zelf zondag geen uitzending heeft: Alberto Stegeman mag aanrukken met een undercoveractie. De beveiliging van de koningin (bij Paleis Noordeinde) is slecht geregeld: als je een busje huurt en zegt dat je komt voor onderhoud mag je zo door de poort. Of ze ook in het paleis zelf zijn doorgedrongen zien ‘we’ zondagavond pas.

We.

Ik niet.

Ik ben een beetje allergisch voor dit soort poetsenbakkerij. Wel een tip voor Alberto: in het Midden-Oosten en in Azixc3xab zijn nog wat landen waar ze wat beveiligingstips kunnen gebruiken, het schijnt dat je daar zomaar zelfmoordaanslagen kunt plegen met autobommen (niet dat ik dat Alberto zelf zou aanraden…)

Henk Strootman schreef ook al eens een column over Alberto: zie hier

No Responses to “Henk mist meisje van 13, Alberto jaagt op Beatrix”

 1. Robbie November 11, 2009 at 11:05 am #

  Je hebt gelijk HJ…

  Volgende week loopt hij met een plastic tas door de supermarkt en zegt: ” Ongelooflijk, ik loop nu met en bom in mijn tas in de supermarkt en niemand heeft het door..”

  Of het voetbalstadion in etc etc…

 2. wim November 11, 2009 at 10:19 pm #

  Vanavond werd deze foto en enige andere foto’s van het meisje in Aktenzeigen XY getoond (ZDF). Te bekijken via de website.

 3. Piet Pietersen November 12, 2009 at 12:18 pm #

  Leuk citaatje uit het artikel van Strootman,hij werkt toch voor peter r de vries?

  De verborgen camera-actiexe2x80x99s van Peter R. de Vries hebben nut. Die van de makers van programmaxe2x80x99s als Opgelicht en Radar ook. Die hanteren namelijk een juiste volgorde; eerst is er een misstand, vervolgens wordt xc3xa9xc3xa9n en ander aan de kaak gesteld.

  Achtervolg een maand lang verkeersofficier Koos Spee en laat zie dat hij zelf ook wel eens te hard rijdt. Nee, mijn sympathie heeft de methode-Stegeman niet.

  Merkwaardig gezien een uitzending van zijn baas laatst.

 4. K.Hakvoort December 10, 2009 at 9:04 pm #

  Voor de oplossing van de moord op het meisje zie hier. Het item begint na 28:30 minuten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: