SP Traders: Witte Boorden & Gouden Bergen

6 Nov

SptradersUpdate 11.30 uur:

De witteboorden-criminelen laat ik meestal maar wat passeren, tenzij ze omver worden geschoten. En helemaal als het zich in het buitenland afspeelt, maar toch. Er is er weer eentje. Een beleggingsfonds waarbij de beheerders het onprettig vinden als de klanten hun geld graag terug willen. Ik heb zo ‘t idee dat we hier de komende tijd nog veel over gaan horen.

‘t Is dat ik er geen tijd voor heb, anders zou ik graag uitvogelen wie de schurk is. Hij noemt zich Mark Roberts, maar hij gebruikt een valse identiteit. Adressen van de firma, in verschillende landen, blijken alleen postbussen en mail-adressen. Voor wie het echt interesseert: zie hier

No Responses to “SP Traders: Witte Boorden & Gouden Bergen”

  1. Mia November 7, 2009 at 9:46 am #

    Voor de uitvogelaars:

    http://www.sp-trader-system.com/contact.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: