Ruud Kinneging & Aaltje Noordewier

4 Nov

RuudkinnegingnwUpdate 9.30 uur:

De moord op Ruud Kinneging is in de dagbladen niet onopgemerkt gebleven. Soms kun je er geen peil op trekken. Het gaat om een misdrijf dat zich afspeelt aan de rafelranden van de samenleving, daar is niet altijd even veel interesse voor. Wat meespeelt: het slachtoffer is een blanke man met een Nederlandse naam. De foto die op de site van de Telegraaf staat is overigens afkomstig van ‘mijn’ correspondent (die hem ook aan de fotograaf van de krant heeft gegeven).

Noordewierstraatman                              *

Inmiddels komt er aan dat front ook wat beweging in de moord op de Aaltje Noordewierstraat in Den Haag. De politie doet nu via de plaatselijke tv-zender een oproep om meer informatie. Het slachtoffer is een 29-jarige Hagenaar van Turkse komaf die op zaterdag 18 juli van dit jaar ‘s morgens om vijf uur op de stoep lag. Na een drugsruzie was hij in een auto doodgeschoten en op straat gedumpt. Ik was er toen al eens wezen kijken, maar er zat weinig schot in.

No Responses to “Ruud Kinneging & Aaltje Noordewier”

  1. Olly November 4, 2009 at 4:12 pm #

    Nou, er zal toch minimaal 1 schot in hebben gezeten….

  2. Henk November 4, 2009 at 4:50 pm #

    Ruud is van de zomer nog vrijgesproken van brandstichting. Deze brandstichting was nog te zien op Bureau Hengeveld, de lokale Opsporing Verzocht.( http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/220944 )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: