Zoeken naar Younes

2 Nov

Younesjratlou_2 

Update 9.30 uur:

Bij onze zuiderburen is de verdwijning van de vierjarige Younes Jratlou groot nieuws, het hele land is in de ban van het Marokkaanse jongetje. Onder ons gezegd en gezwegen: de vader staat bekend als agressief, er waren problemen met de moeder, de politie is overal aan het zoeken, de kans dat het kind nog leeft lijkt miniem. Wellicht later vandaag meer hierover (moet nog even iets onder de pet houden).

No Responses to “Zoeken naar Younes”

 1. mama lou November 2, 2009 at 10:21 am #

  Eerder hoorde ik van familie uit belgie dat Younes dood was teruggevonden. Dit blijkt niet zo te zijn en is gerectificeerd.

 2. mieke November 2, 2009 at 11:23 pm #

  Die “pet”, en wellicht later meer.

  Belgixc3xab, Nederland, kan het schelen welk land.
  Wanneer gaan we onze maatschappij weer eens zxc3xb3 organiseren dat in de eerste plaats moeders ontzien en begrepen worden, beschermd tegen en gevrijwaard van allerlei gewelddadig relatie-gesodemieter? Opdat ook kinderen veilig en vertrouwd kunnen opgroeien? Hun levensbelofte en -potentieel ontwikkelen en waarmaken? En opdat het offer dat vrouwen (of meisjes) brengen door alle energie en liefde die in de eerste plaats zijzelf steken in een zwangerschap, ook op de lange duur tot een waardevol, welkom, sociaal en gelukkig medemens leidt?

  ‘t Was maar een vraag.
  Maar wel een die me hxc3xa9xc3xa9l hoog zit.
  Duimen voor dit Vlaamse kindje, dat alles nog goed komt.

 3. lastpak November 5, 2009 at 6:50 pm #

  Heb zojuist het nieuwste stukje op het blog met daarin ook Younes gelezen. Dan toch over die “pet”:
  Wonderlijk. Want de reguliere Belgische pers had zo’n verhaal al op 2 november.

  Younes+berm

  Het lijkt erop dat De Standaard de eer toekomt als eerste over Younes bericht te hebben – link – op 27 oktober, en behoorlijk goed ook 😦

  En verder sta ik nog steeds achter m’n vragen uit de vorige reactie, ongeacht of geen mens het de moeite vindt om daar eens over na te denken en op te reageren.

  mieke

  Beste Mieke,

  Mijn berichtje over dat zoeken in de berm was van half tien ‘s morgens, de ‘reguliere pers’ bracht dat in de loop van de middag. Welke krant het eerst over de vermissing berichtte weet ik niet, maar dat was gewoon politienieuws, kwestie van wie het eerst de moeite neemt het op internet te zetten. Bij het zoeken in de berm was Josxc3xa9 op dat moment de enige journalist.

  Hendrik Jan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: