Vrijdag 30-10: 'De Paling' gepakt, de doeken van de Hakkelaar en Selma 5 jaar Vermist

30 Oct

Carlagraf2225Misschien reed ik woensdag net door Antwerpen toen de veelgezochte Gwenette Martha daar werd aangehouden, maar ik heb het niet geweten, ik zie het nu op crimesite

En terwijl ik in het Zuiderland twee dagen lang werd gexc3xafnformeerd over de ondergang van voetbalclub Moeskroen, meldde Gerlof Leistra in Elsevier dat twee van de drie verdachten die in augustus in Amstelveen zijn aangehouden vanwege betrokkenheid bij zeker drie geruchtmakende liquidaties en een poging daartoe, de beruchte broers Cor en Brian P. uit Schiedam zijn.

Cor P., plaatselijk bekend als De Paling, kennen wij als verdachte van de liquidatie van kickbokser Peter Smit, op 15 augustus 2005. Als hij zijn naam waarmaakt komt hij er ook dit keer genadig vanaf: de man weet telkens tussen de mazen van de wet heen te slippen, vandaar zijn bijnaam. Alles over de moord op Peter Smit staat hier (The Hurricane is uitgeraasd)en we hebben ook nog een speciale fotopagina

                                  *

In het kader van de service:

"Ik wil graag in contact komen met de man die naar eigen zeggen de doeken van Johan zou hebben. Als het waar is dan, bij deze, neem zo snel als u dit leest contact met mij op, alstublieft, ik wil het u persoonlijk uitlegge hoe de zaken er voor liggen, niet via deze openbare site. Als het een grapje is en het klopt niet en u kent hem niet, laat het ook even weten alstublieft. Bij voorbaat dank en P.S.: Dit is heel erg belangrijk voor mij en u heeft niks te verliezen. Vriendelijke groet, Laurens K."

Het gaat om een reactie van ‘Reactant’ op een stukje dat ik schreef over John van den Heuvel en diens aanvaring met Johan Verhoek. Daarin werd melding gemaakt van het feit dat de Hakkelaar aan het schilderen is gegaan (misschien iets voor het nieuwe Scheringa-Museum?). Reactant schreef:

"En ja Johan schildert momenteel verdienstelijk. Ik ben heel blij met me doekjes van hem."

                                                         *

Selma1webIs het de datum of zijn er echt aanwijzingen dat er nog maar ‘een klein duwtje’ nodig is om de vermissing van Selma Ameziane op te lossen? De toen 27-jarige Selma verdween precies vijf jaar geleden, op 30 oktober 2004, uit haar woning in Mijdrecht. Zij is moeder van drie kinderen.

Vermist van de Tros (vanavond tien uur Nederland 1) looft nu 10.000 euro uit voor de gouden tip. Het is overigens wel duidelijk in welke richting de verdenking gaat: er zijn destijds al twee verdachten aangehouden.

Exc3xa9n van hen was haar voormalige echtgenoot, die net een dag uit de gevangenis was toen Selma verdween. Hij zat in de cel wegens huiselijk geweld. De andere verdachte was een vriendin die op het moment van de verdwijning bij Selma in huis woonde. Bij Vermist gaat men er kennelijk van uit dat er in kringen van ‘kennisdragers’ inmiddels genoeg is gebeurd om iemand – met een beloning – over de streep te trekken.

No Responses to “Vrijdag 30-10: 'De Paling' gepakt, de doeken van de Hakkelaar en Selma 5 jaar Vermist”

 1. Wally Kaal October 30, 2009 at 12:13 pm #

  Het verhaal ging destijds dat haar (enigszins verslaafde) echtgenoot niet kon verkroppen dat ze andere mannen zag. Ook ging het verhaal dat ze zichzelf prostitueerde in Rotterdam. Er gingen destijds heel veel verhalen. Rede voor de politie haar tuin om te spitten. Ben benieuwd of het ware verhaal er toen al tussen zat.

  Groet,
  Wally Kaal

 2. ad October 30, 2009 at 6:59 pm #

  Hoogachtend HJ,
  Die Cor P heeft inderdaad veel mazzel,maar dat zal eens ophouden.
  Het softe beleid hier heeft hem meegezeten.
  Zo ook de autodieven (clooners)die met veel poeha met het progamma opgelicht werden opgerold en gearresteerd ,die zijn woensdag allemaal vrijgelaten door een vormfout !!!
  Overigens valt het mij zwaar tegen van al die zogenaamde vrienden van Peter Smit dat die gasten nog leven
  Als je al die verhalen hoorde in Dordt waren ze voor de rest van hun leven nergens meer veilig.
  En peet had heel veel van die zogenaamde vrienden die altijd om hem heenhingen.
  Dat hele zooitje is een groot luchtbellen concert waar peet qa karakter met kop en schouder bovenuit stak.
  Ze moeten zich diep schamen dat stelletje nagemaakte .

  Wel is het mooi dat jij veel aandacht aan de zaak heb besteed ,ook voor zijn vrouwtje en kinderen die daar veel steun aan zullen hebben .

 3. faatje October 31, 2009 at 1:49 pm #

  @wally kaOnzin, dat selma zulke dingen deed, het was een lieve moeder die met alle liefde zorgde voor haar kinderen, tuurlijk zal haar exman hier en daar rond stooien dat ze niet deugde en contacten en/of sex heeft met andere mannen. (dan nog is dat een reden om iemand te vermoorden ! ) hij ging notabene zelf continue vreemd, los van zijn geheime relatie met haar ‘zogenmaamde ‘beste vriendin ! maar any way met dat soort verhalen wil hij in de marokkaanse gemeenschap laten weten dat zij niet deugde, en voor de anderen odat men denkt .. ow het kan ook een van haar klanten in de prostitue zij geweest !! ik hoop dat hij en die malika zullen branden in hel ! ze hebben 3 kinderen van een liefdevolle moeder afgepakt dit verdient geen enkel kind !!! nog vrouw !! van mij hoeven ze in dit rechtsysteem hier in zulke gevallen niet eens afwachten op tastbaar bewijsmateriaal oppakken en opsluiten, eb vind het jammer dat ze niet uit een sterke hechte (criminele) marokaanse familie komt, want dan had hij het wel geweten !!!

 4. Jeroen Obers February 25, 2010 at 10:53 am #

  Beste Ad

  Er wordt wel meer geroepen. Daar zit het gevaar niet zo in. Mensen die niks zeggen maar het doen zijn gevaarlijker.

  Die vrienden van Smit zijn mogelijk geen koelbloedige huurmoordenaars. Maar ik zou ze ook niet als ongevaarlijk beschouwen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: