Vechtpartij Graafsewijk in de doofpot

24 Oct

Update 12.00 uur:

Toevallig was ik gistermiddag in Den Bosch, maar hoe dicht je er ook bij bent, sommige dingen merk je niet. Terwijl er van alles aan de hand was. Een groepje Marokkanen had ‘s middags twee ‘Nederlandse Bosschenaren’ (met ‘bekende achternamen’) in elkaar geramd. Gisteravond volgde het uur der wrake. In de Graafsewijk verzamelden ‘de Hollanders’ zich met tafelpoten en honkbalknuppels, de Marokkanen konden geen kant op. De politie kwam erbij, maar moest wahten op de ME voor de straat schoongeveegd kon worden. Dat het inzetten van de ME niet erg opviel kwam doordat Fc Den Bosch thuis speelde. Schijnt geen woord over in de lokale media te staan, de autoriteiten hebben het goed onder de pet weten te houden.

De vraag is: blijft het vanavond rustig in de stad, of staat de ME al weer klaar? Wat Bosschenaren opvalt is dat er de laatste tijd weinig Marokkanen meer in het straatbeeld en op de vaste plekken te zien zijn, er broeit iets.

Binnenkort hoop ik wat uitvoeriger op de achtergronden in te gaan, nog even geduld.

No Responses to “Vechtpartij Graafsewijk in de doofpot”

 1. Jacqueline October 24, 2009 at 12:54 pm #

  Tja, dan komt de ME wel even langs behalve bij advocaten kantoren.

 2. betsie October 24, 2009 at 3:25 pm #

  Jacqueline gij moet nie lullen als een kip zonder kop je weet er niks van die stonden hier ook klaar in den bosch bij die lekkere advokaat dat moet de politie wel ,alleen durven zij er niet opaf dat weet je toch onderhand wel lulhoer

 3. fatima October 24, 2009 at 3:49 pm #

  wie bedoelen jullie met middags twee ‘Nederlandse Bosschenaren’ (met ‘bekende achternamen’?? ben namelijk erg benieuwd, toch niet de advocaten zelf ??

  Beste Fatima,

  Nee, andere slachtoffers, maar ik weet niet of zij het op prijs stellen hier met naam en toenaam te worden genoemd.

  Hendrik Jan

 4. buurtbewoner October 24, 2009 at 4:13 pm #

  hier staat de advocaat en de schietpartij op kruiskamp helemaal buiten de nederlands die smiddags in elkaar geramd zijn zijn meegenomen met de politie maar de marokanen die het uitgelokt hebben en hun handjes van niemand af kunnen houden die laten ze lopen

 5. ed October 24, 2009 at 4:53 pm #

  toch niet albert verlinde?

 6. Jacqueline October 24, 2009 at 5:29 pm #

  Hahahaha die Betsie, is dat alles wat er uit je toetsenbord rolt.

  Vul je echte naam eens in.

  Hadu heh

 7. x October 24, 2009 at 8:20 pm #

  @HJ

  Beste Hendrik Jan

  Sorry, was gewoon benieuwd.. is wel een beetje respectloos waar ze allemaal zo daar mee bezig zijn ! er is al overal ruzie en oorlog moeten wij nu hier ook in alle onrust leven, ik ben zelf marokkaans, en ik begrijp goed waarom sommige nederlands nu zoiets hebben van oprotten !! maar het komt ook echt door de overheid en de belachelijke lage straffen en hotelvoorzien (cel)!

 8. betsie kraus October 24, 2009 at 9:46 pm #

  ik heb er geen probleem mee hoor met mensen die praten als een kip zonder kop maar dat toetsenbord van mij doet het beter dan dat van jou, ik heb mijn woorden voor zo’n persoon al klaar, dan hoef ik het nog niet aan te raken. Maar ik stoor mijn eigen alleen aan mensen die ergens iets denken over te weten terwijl zij nergens of natting verstand van hebben. Nou kom maar met je commentaar maar dan liever een adres erbij tenminste als je zo joviaal bent

 9. Jacqueline October 25, 2009 at 2:06 am #

  @Bestie Kraus

  Moet ik nu onder de indruk zijn van je achternaam of van je ongefundeerde commentaar?

  Deze lulhoer loopt nou eenmaal een tijdje mee en dan kun je over allerlei dingen meepraten.

  Vertel eens wat zit jou nou het meeste dwars?

  De marokkanen
  De ME
  Arthur van der Biezen

  Hadu

 10. mamier October 25, 2009 at 4:05 pm #

  Beste Hendrik Jan Ik vind dit heel goed!!!
  Waarom verschijnen deze berichten niet in een krant? Prachtig dat zij klappen terug hebben gekregen,tja de politie mag niets he!
  Alleen bonnen uitdelen…ze willen wel maar ach zo ziellig die stumpers.Maar wat mij altijd opvalt is;als zij door een groep aangevallen worden zijn ze stil??anders om mag wel van de regering incidentje he!!
  Groet Mamier

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: