Woensdag 21-10: Waar zijn de andere zes Tattoo-killers?

21 Oct

Leiderdorp1web"Met de liquidaties bij het pannenkoeken-restaurant in Leiderdorp lijkt het anders te liggen dan in de meeste media wordt gesuggereerd. Het zou niet om Boneka zijn gegaan, maar om Yassin Chakor. Boneka was alleen meegegaan ter bescherming, Yassin wilde liever niet alleen zijn bij de afspraak. Yassin is van achteren neergeschoten, de auto van de daders (een Ford) stond er nog, evenals de auto van Yassin. Yassin was op slag dood, hij is door acht of negen kogels geraakt. Er lijkt een verrader in het spel te zijn geweest, maar het is nog niet helemaal duidelijk wie. ‘Men’ is nog zoekende…"

TatoeagesliquidatieswebDit was een van mijn eerste berichten over de geruchtmakende liquidatie bij Leiderdorp, op 4 februari van dit jaar. Inmiddels lijkt het erop dat Yassin inderdaad de sleutelfiguur was: vermoedelijk had hij hier een afspraak gemaakt met Onno Kuut, die hij vanuit zijn vroegere regio kende en vertrouwde.

Iedereen verbaasde zich erover dat Yassin – maar vooral Boneka – ongewapend naar deze onverwachte afspraak onder deze voor hen ongebruikelijke omstandigheden waren gekomen. Dat kon alleen als ze geen enkele argwaan hadden tegenover degene met wie de afspraak was. Uit het feit dat het met Onno Kuut kort daarna ook slecht afliep zou je de conclusie kunnen trekken dat Kuut – wellicht zonder het zelf te weten of onder dreiging – is gebruikt als pion.

Onnokuutweb_2Ik heb Opsporing Verzocht nog niet gezien, maar gezien de inhoud moet het een van de meest shockerende zijn uit de geschiedenis. Onno Kuut zou net als drie aangehouden verdachten lid zijn van een moordcommando dat in totaal zou bestaan uit een stuk of tien mannen, die allemaal dezelfde tatoeage (betekenis: ‘Wees daadkrachtig’) op hun rug hebben. De groep zou liquidaties in opdracht plegen.

EphraimwebEr wordt nog jacht gemaakt op de vierde verdachte: de 28-jarige Moluks-Nederlandse Ephraim Christiaan Sijahailatua. Hij zou ook deze tattoo hebben en samen met de drie aangehouden mannen betrokken zijn geweest bij de mislukte aanslag op Marlon Dalfour (34) in de Andries Vierlingstraat in Amsterdam, op 10 augustus.

Het klinkt als een jongensboek. Pietje Bell en de bende van de zwarte hand. Maar het is voor een deel bittere werkelijkheid, de liquidaties liegen er niet om. De vraag is alleen of die tatoeages werkelijk zoveel betekenis hebben. In hoeveel Nederlandse huis- en slaapkamers is gisteravond gevraagd: ‘Mag ik je rug eens zien?’

No Responses to “Woensdag 21-10: Waar zijn de andere zes Tattoo-killers?”

 1. Neusje October 21, 2009 at 10:02 am #

  “Pietje Bell en de bende van de zwarte hand” of de bende van ‘Pietje’ MC Satudarah?

 2. Neusje October 21, 2009 at 11:40 am #

  @Neusje

  Volgens mij steek jij je neusje in de verkeerde pot 🙂

 3. Ron October 21, 2009 at 11:51 am #

  Het griezelige aan dit soort verhalen
  is dat het verschijnsel ‘gang’ geweld
  zoals in de Verenigde Staten steeds
  meer voorkomt in Nederland.
  Tattoo’s als symbool, zwaar geweld
  met vuurwapens. De recente schietpartijen
  in Amsterdam zijn daar ook weer een voorbeeld van.

  Maar ja, wat verwacht je van een landje
  waar veel mensen klakkeloos alles overnemen wat Amerikaans is zoals Rap en Ghettocultuur.

  Ik heb af en toe het idee dat baseballpetjes, trainingspakken en
  tattoo’s met de bijbehorende mentaliteit
  gewoon aan het worden zijn in dit land.

 4. B-dog October 21, 2009 at 1:22 pm #

  @ Neusje

  Blijf je nou links en rechts verdachtmakingen strooien zonder onderbouwing? Klojo…

 5. L. October 21, 2009 at 2:04 pm #

  nog een fotootje van evert,
  blijkbaar een fanatieke vliegeraar ook;

  http://83.98.244.10/apps/layangan.nsf/804041d6e5a2c26ec12571780071ce9a/7140500a0b06af0ec1257011002dd1fd?OpenDocument

 6. nvt October 21, 2009 at 2:36 pm #

  stel deze bende kreeg opdracht om yassin te vermoorden (gegeven dat onno kuut onderdeel was van de bende en yassin al jaren kende). stel ook dat hij degene is geweest die yassin naar het pannenkoekenhuis heeft gelokt. waarom is hij dan vermoord?

  iemand uit yassins kringen die wist vanuit welke hoek het moest komen en hem eigenhandig om wou leggen? ik vernam ergens dat onno kuut eerst is mishandeld alsvoren te zijn vermoord. wellicht om informatie uit hem te krijgen?

  stel dat het niet vanuit yassins kringen kwam; waarom moest onno kuut dan alsnog dood? yassin redden kon hij toch niet meer..

  en is er een link tussen yassin en marlon dalfour? wist marlon dat deze bende achter de poging tot moord op hem zat en ook dat deze achter de moordaanslag op yassin? of zijn dit 2 op zichzelf staande feiten die toevalligerwijs door dezelfde tattoe-bende moesten worden geklaard?

  al met al, de dood van yassin is n zwaar verlies geweest voor veel mensen. ik kende de jongen persoonlijk; met zijn intelligentie en goede karakter was t niet nodig geweest om dit pad te bewandelen. helaas gaan de goeden onder ons eerst. hoop dat de daders gepakt en gestraft zullen worden. en moge god yassin genadig zijn (allahi rahmu).

 7. J. October 21, 2009 at 4:33 pm #

  Er werd rond 2005 al melding gemaakt van een moordcommando dat (indien nodig) binnen enkele uren in actie kon komen; dat werd toen afgedaan als onzin. Niet helemaal dus ?

 8. Siem October 21, 2009 at 7:33 pm #

  Resume;

  Onno Kuut werd dus beginnend lid van de ‘wees daadkrachtig’ club’. Yassin (die niet bij die club hoorde) vertrouwde hem, oude relatie, maar toch ook niet helemaal. Reden waarom zijn buurman Boneka meeging naar de onverwachte afspraak met Kuut.

  Yassin informeerde Boneka over die afspraak en Boneka/Yassin zullen hun relaties ook over de afspraak met Kuut hebben geinformeerd.

  Kuut voert zijn opdracht uit en wordt later zelf te grazen genomen door de omgeving van Boneka/Yassin, die op de hoogte waren gesteld van de bijzondere afspraak. De afrekening van Kuut pikte de club niet.

  Hoe zit het met de relatie tussen Marlon Dalfour, Yassin en Boneka.

  De ‘oudere’ aangehouden gangsta ‘s zijn allemaal ook nog eens (zie uitzending en foto) op de rechterarm tot aan de schouder geprint, in tegenstelling tot beginneling Kuut.

  De harde kern: zo ver (rechterarm tot aan de schouder) daar was Kuut dus nog niet aan toegekomen.

 9. Tancredo Matos de Leon October 21, 2009 at 8:33 pm #

  Indien er een link bestaat met de liquidaties van Adjoeba en Dalfour, lijkt het mij meer waarschijnlijk dat het om Boneka ging dan om Yassin.

  Wie zegt overigens dat Yassin niet in het complot zat? Het is mogelijk dat hem is gezegd dat hij niet omgelegd zal worden maar dat die belofte niet is nagekomen.

  Ook kan het zijn dat Onno Kuut later ruzie heeft gekregen om bijvoorbeeld de verdeling van het geld (hij had de afspraak gezet) en daarom is vermoord.

  Bovendien zullen jongens als Gwenneth zeker niet hebben staan springen toen ze hoorden dat Boneka was vermoord.
  Het is niet zo moeilijk om ook dan bij Onno Kuut uit te komen.

  Wie wilde Boneka dan dood hebben?
  Boneka had veel goede vrienden maar ook veel vijanden. Hij was al geruime tijd een lopende schietschijf.
  Zo was hij al in zijn buik geschoten en had hij een grote 9mm wond in zijn kuit.

  Er doen zich hardnekkige geruchten de ronde dat er vorig jaar tot 2/3 maal toe zwaarbeveiligde partijen wit zijn gestolen van Colombianen.
  Het kan dus zo zijn dat het uit die hoek komt.

 10. Ome Joop October 21, 2009 at 10:03 pm #

  De link die de politie legt tussen de zaken Adjoeba-Dalfour betreft de uitvoering van de liquidatie en de poging daartoe. Bij beide zaken werd een groot aantal malen gevuurd met automatische wapens. In beide gevallen werden de gebruikte vluchtautoxc2xb4s (VWxc2xb4s) in brand gestoken, waren van diefstal afkomstig en bleken de gevoerde kentekenplaten vals.

  Beste Ome Joop,

  Volgens mij gaat het vooral om de kentekenplaten, die erg overeenkwamen in valsheid.

  Hendrik Jan

 11. Rachid30 October 22, 2009 at 9:17 am #

  Het zijn 1e Klas Rippers en zoals elke gezonde weldenkend mens weet, weet je hoe het met Rippers afloopt Ze zijn echt niet de 1e de op hun billen gaan zitten of de Laatste

 12. ed October 22, 2009 at 10:16 am #

  @Tancredo
  Helemaal gelijk er zijn plenty versies te bedenken, maar de politie zal er wel een keizen die ze het beste uitkomt.

 13. Tancredo Matos de Leon October 22, 2009 at 10:28 am #

  @Ome Joop & Ome Hendrik,

  Behalve de overeenstemmingen in modus operandi, is het ook bekend dat Adjoeba in de parkeergarage aanwezig was toen Rico werd doodgeschoten.

  Beste Tancredo,
  Daar staat mij niets van bij terwijl ik die zaak toch aardig gevolgd heb, maar ik kan het nu even niet nakijken.
  Hendrik Jan

 14. nvt October 22, 2009 at 11:04 am #

  rachid, wie zijn rippers?!

 15. Rick October 22, 2009 at 2:36 pm #

  Kuut is zo-ie-zo niet vermoord om geld problemen. Het is niet moeilijk om te weten dat hij meer wist van die liquidatie van Boneka en Yassin. De groep van Onno (wees daadkrachtig) heeft waarschijnlijk door angst voor verraders hun besluit genomen om bepaalde mensen te liquideren. Ik denk dat er sprake is van een ingewikkeld spelletje, bijna niemand kan weten wat er nou precies aan de handt is. Niet vergeten dat ‘t om de onderwereld gaat, het is een vreemde onbegrijpelijke wereldje. Zou best kunnen dat Boneka opdracht had gegeven om Adjoeba te laten omleggen, omdat August achter de rug van Belserang had geklets bij politie bureau dat Boneka de gene is die de schoten had gelost op Rico Lopez, door verlinkers (vrienden) zat ie een aantal jaren achter de tralies. Wraak gevoelens blijven altijd hangen in het criminele circuit, als je praat tegen politie over je eigen consorten (of tegenstanders) dan moet je wel kunnen weten dat je niet meer veilig kan rond lopen. Gasten als Adjoeba waren ruige rippers, met schijt aan de gehele overheid. In de misdaad kan je niet weten wie echte je vriend is, je eigen vriend regelt met gemak een bloedbad. Satudarah MC heeft er niks mee te maken, dit gedoe gaat over jonge Molukse huurmoordenaars (los van Satudarah) naar eigen zeggen zijn ze niet echt cultuur bezig als Satudarah leden, die hebben inderdaad hun eigen ding, chinese tattoo’s is niks voor echte Malukus.

 16. pinata October 22, 2009 at 3:38 pm #

  hendrik jan.

  je wordt oud. Adjoeba was de “vredesstichter” bij die ruzie in de park.garage. Door zijn bekentenis moest bb brommen. Was jouw verhaal.

  groet

  Beste Pinata,

  Dank voor de aanvulling. Ik ben er even op uit, had beperkte verbinding, vandaar.

  Hendrik Jan

 17. ah October 22, 2009 at 4:54 pm #

  overeen komst met kenteken platen?

  zijn genoeg adresjes waar je orginele kentekenplaten kan halen

  genoeg inbrekers en overvallers hebben een gejatte auto zoeken de zelfde kleur en type auto op van een eerlijke auto nemen dat kenteken en plaatsen het op de gejatte

  kosten 200 euro
  en waarom zulke platen voor een gejatte auto zodat ze verlopig voor het oog met een eerlijke auto kunne rijden en dat ze niet lastig gevalle worden onderweg door politie van heyy die auto is gejat

  Beste AH,

  Even een kleinigheidje om op te letten. Je bent van plan een liquidatie te plegen en hebt een valse kentekenplaat nodig. Die kun je inderdaad bestellen via de reguliere handel. Is trouwens nog niet eens zo eenvoudig, krijg je tegenwoordig niet een 1-tje in, of ben ik nu in de war? Vervolgens komt dat kenteken in Opsporing Verzocht. Lijkt mij persoonlijk niet zo heel slim.
  Kenteken van gewone auto halen is een optie, maar ook een beetje riskant. Deze groep loste het blijkbaar op een andere manier op.

  Hendrik Jan

 18. Jay October 22, 2009 at 5:40 pm #

  Er zijn idd een hoop verschillende scenario’s mogelijk. Wat natuurlijk wel opvallend is is dat Onno Kuut stilletjes is vermoord en begraven en de rest openlijk is geliquideerd.

 19. Siem October 22, 2009 at 7:31 pm #

  @Jay

  Stilletjes gemoord, stilletjes gehoord?

  Zand erover.

 20. Siem October 22, 2009 at 8:04 pm #

  @HJK 16.54

  Quote: Je bent van plan een liquidatie te plegen en hebt een valse kentekenplaat nodig. Die kun je inderdaad bestellen via de reguliere handel.

  – Alsof dat zo werkt, bestellen, waardoor je traceerbaar bent. Wat dacht je van namaken?

  Beste Siem,
  Daar hebben we het hier toch over? Dat blijkt dus ook niet helemaal risicoloos.

  Hendrik Jan

 21. Tancredo Matos de Leon October 22, 2009 at 11:15 pm #

  Dat Adjoeba gepraat heeft maakt geen moer uit, want alles stond toch op camera.

  Wat wel belangrijk is dat hij inderdaad alles en iedereen ripte, dus ook de groep van Bonek/Gwenneth = Holleeder

 22. B-dog October 23, 2009 at 12:23 am #

  Bij de reguliere handel moet je je legitimeren bij aankoop en er komt een 1-tje in te staan nadat je je papieren kwijt bent geraakt, dus als je een nieuwe set kentekenpapieren krijgt toegestuurd van de RDW.
  Waarschijnlijk zitten er serienummers in het aluminium gestanst, iig iets waaraan de blancs te herkennen zijn.
  Ik dacht dat ze het in Opsporing Verzocht over ‘afkomstig uit hetzelfde partijtje nummerborden als gebruikt bij een andere zaak’.
  Ben ff kwijt welke zaak het ook weer was. Geloof bij een liquidatie in het liquidatieproces. De blanco nummerplaten waren in die andere zaak gestolen uit een garagebedrijf.

 23. B-dog October 23, 2009 at 12:43 am #

  Was bij Adjoeba die zelfde platen. Dit gaat over de vluchtauto gebruikt bij de Liquidatie van August Adjoeba

  De Volkswagen werd brandend teruggevonden op de parkeerplaats bij voetbalvereniging Voorland. Op dat moment zaten er valse kentekenplaten met het kenteken 73-RK-HK op de auto. Ook in de auto lagen twee valse kentekenplaten met het kenteken 86-NT-GK. De politie kan die platen aan de hand van een code in verband brengen met twee diefstallen. In 2005 werd in Schagen een doos met blanco kentekenplaten gestolen (code begint met 905). In 2007 namen dieven opnieuw een aantal blanco kentekenplaten mee uit een bedrijfspand in Rotterdam (code begint met 607). Op die blanco platen zijn door criminelen valse kentekens gezet. De politie is op zoek naar informatie over de gestolen kentekenplaten en wie deze vervalst heeft. Mogelijk is dit in de omgeving van Rotterdam gebeurd

  Dus dit is ook een mogelijke link tussen de moordenaars van Adjoeba en de daders van de poging op Marlon Dalfour. Ze hebben dezelfde beunhaas…

 24. alex October 23, 2009 at 10:05 am #

  wat mij opvalt is dat er door de mensen eromheen en vooral ook de media criminele verhalen geromantiseerd worden. een groepje gabbers met dezelfde plakplaatjes worden nu afgeschilderd als zijnde een moordcommando die binnen korte tijd paraat staan en een link te hebben naar de bekende molukse motorclub. dat er connecties zijn naar andere liquidaties is makkelijker gezegd dan bewezen. tot nu toe gaat het alleen om mensen die elkaar toevallig kennen. hoe smeuxc3xafger dan pindakaas kan je het niet maken. wat er daadwerkelijk gebeurt is zal men misschien
  nooit achterhalen. ik hoorde vlak na het pannekoekverhaal
  dat het om een vrouw ging en nu lees ik dit over
  moordcommandos, motorgasten en dat soort dingen. wat is
  de volgende versie? we hebben het nu over
  kentekenplaten……ik bedoel maar.

  Beste Alex,

  Er is niks romantisch aan, dit zijn gewoon de gegevens die in Opsporing Verzocht bekend gemaakt zijn.

  Hendrik Jan

 25. Rick October 23, 2009 at 10:34 am #

  Maakt niet uit, camera of geen camera, het is een soort plicht om niet te praten over je eigen maatjes (kennissen) bij politie, kijk maar eens naar het geval van Houtman, Endstra en van der Bijl, je gaat eraan als je denkt dat je de held kan zijn met bekkie opentrekken. En nog wat, de wees daadkrachtiggroep heeft een hele grote fout gemaakt, twee keer iemand willen omleggen op het zelfde datum (11 Augustus) gewoon stom. Voorheen ging Adjoeba ten onder, en een jaar later moest Dalfour eraan gaan, dat is te opvallend toch, nogal alle twee Surinamers. En die
  kentekenplaatjes zijn allebij gestolen in Rotterdam, bij de
  dodelijke moordaanslag op August was de kentenplaat
  gestolen in Rotterdam, en bij die van Dalfour ook in R’dam,
  zegt al genoeg dat het vermoedelijk om de zelfde daders
  gaat, door drugs en drank is het moeilijk om goed na te
  denken, vandaar dat de helft van die ”commando-click” al
  gepakt is.

 26. nvt October 23, 2009 at 12:14 pm #

  Kijk dat is nu het punt HJK, omdat er dus aandacht aan wordt besteed bij opsporing verzocht, moet het allemaal maar waar zijn?? De politie sprak al over daders, terwijl ze alleen nog worden verdacht?? Of begrijp ik hier iets niet?

 27. Henk October 23, 2009 at 12:18 pm #

  Kent iemand de leeftijden van die 3 man die zijn gearresteerd?

 28. B-dog October 23, 2009 at 12:45 pm #

  @ Rick

  Nee, de nummerplaten zijn niet in beide gevallen gestolen in Rotterdam, maar de 1e keer (Adjoeba)in Schagen. Vervalsen ‘vermoedelijk’ in Rotterdam….

  (lees reactie 0:43)

 29. Anonymous October 23, 2009 at 1:00 pm #

  leeftijden waren dacht ik iets van 28, 22 en 35

 30. Jason October 25, 2009 at 12:03 am #

  @Tancredo Matos de Leon

  ”….dus ook de groep van Boneka/Gwenneth=Holleeder”

  Boneka/Gwenneth=Holleeder? Verklaar je eens nader.
  Ergens ver weg en vaag, als je goed zoekt is een link tussen Martha en Willem Holleeder maar er is zeker geen sprake (geweest) van een ”groep Belserang/Martha” = ”groep Holleeder” ook niet in samenwerkingsverband.

 31. kski de beterwter October 25, 2009 at 12:19 pm #

  Yassin had Onno niet echt hoog zitten.Yassin had in Enschede vroeger zijn zaakjes al goed op orde en Onno was meer van de bravoure.Yassin opereerde liever in de luwte.
  Ik weet geen details, maar weet wel dat Chakor van Onnoxc2xb4s inmenging in zijn zaakjes afwou, maar dat Kuut volhardend was en niet wou luisteren.
  Verder geldt de natuurwet ook hier:!what goes up, must come down!.

 32. alex October 28, 2009 at 9:20 am #

  HJK, dit wordt net zo’n verhaal als de Passage zaak. Men denkt een zaak te hebben en de juiste mensen te hebben om er een leuk verhaal van te maken. Toevallig hebben ze dezelfde plakplaatjes op hun rug die misschien wel aangeeft dat ze bij dezelfde scouting hebben gezeten. Oh ja, dat het Molukkers zijn betekend ook dat het automatisch een link is naar de Molukse MC. Beste HJK, het is allemaal niet zo spannend als dat OV doet voorkomen, gebaseerd op info van de Blauwbloezen. En het wordt net zo’n zaak als de Passage zaak. De groep bestaat gewoon uit hobbyisten die zich gexc3xafnspireerd voelen door tv zenders als MTV en kranten als de Telegraaf getuige de foto’s.

 33. sjonnie October 29, 2009 at 8:43 pm #

  gappie er zijn zo veel groepen in nederland die graag de macht willen nemen in de onderwereld er is een jonge groep wat ik hoorde marokaanse top criminele uit amsterdam
  als ik geloof zijn ze rond 18 tot 22 jaar oud houden zich bezig met afperse Grootschalig Hasj Kilo”s wiet kweken echte moord commando”s zijn deze groep
  veel erger dan deze groep ,

 34. A October 30, 2009 at 4:05 am #

  Ik zie steeds de naam Adjoeba vallen. Voor een deel klopt dat misschien ook wel. Maar ik denk dat er een vergissing wordt gemaakt de zaak Adjoeba aan Boneka of yassin te koppelen. hetzelfde moordcomando, dat zou kunnen, maar twee aparte zaken. Zou kunnen.

 35. Vriend van B October 30, 2009 at 6:07 pm #

  tancredo matos de leon, boneka is nog nooit in zijn buik geschote. Sukkel die jij bent. als je eerst wat wil plaatsen moet eerst je huiswerk doen.

 36. alex November 4, 2009 at 2:36 pm #

  @ sjonnie – juist doordat deze groepen de macht willen, zetten ze hun eigen ondergang in. waarom gewoon niet lekker geld verdienen en de rest met rust laten. het is gewoon gebleken dat wanneer men de macht wilt juist in het licht komt van zowel de politie als anderen. lekker undercover geld verdienen en er dan na een tijdje vandoor gaan en rentenieren of de echte zware wereld ingaan en een baan nemen.

 37. Panter November 4, 2009 at 9:53 pm #

  Nu weet men wie de huurmoordenaars zijn, dus wat je kan verwachten zijn huurmoordenaars uit Suriname die ff wat mensnen een lesje gaan leren. Adjoeba is dood maar z’n organisatie bestaat nog.

 38. Anonymous November 7, 2009 at 1:14 pm #

  slamat jalan voor al de broeders die er niet meer zijn.

 39. A November 8, 2009 at 6:22 pm #

  Adjoeba zijn organistatie bestaat nog? Das wel grappig. Adjoeba dood, Boneka dood, Gwennette tussen de muren, maar de groep Adjoeba bestaat nog. Lachen joh.

 40. mieke November 19, 2009 at 8:58 pm #

  Krijg nou wat…

  Amsterdamse officier van justitie ‘ernstig bedreigd’

  En door een moordcommando nog wel. Over een stapeltje pannekoeken destijds.

  We moesten het er maar gauw over eens worden dat de uitdrukking doodstraf Middeleeuws is, of pre-historisch. De hersendeskundigen, de echte experts op breingebied buitelen al jaren over elkaar heen om aan te tonen dat wij ons brein zijn. En dat veel van wat we verkeerd doen, aan de aanleg van dat brein ligt.
  Maar dan ook dxc3xb3xc3xb3rpakken: niet voor straf maar in goed overleg tegen sommige daders of samenzweerders kunnen zeggen ga daar maar liggen, dan krijg je een spuitje en ben je overal van af. Want het was niet echt jouw schuld, maar leren zul je het nooit.

 41. vreemd toch ? November 22, 2009 at 10:25 pm #

  Vreemd toch ?

  Lees veel over deze zaak met continu het verhaal over chinese tekens op de rug.

  maar als ik dan de twee onderstaande linken naast elkaar open, ofwel twee foto’s naast elkaar zet, dan zie ik toch de zelfde tattoo tekens ?!?

  Volgens een tattoo blad zijn het moderne molukse tattoo tekens. In het stuk incl. foto’s wordt helemaal niet gesproken over chinese tekens, of lees ik het niet goed genoeg.

  Vreemd toch ?

  kijken jullie maar eens !

  Link 1 : foto 3 ‘bende'(?) leden:

  Link 2 : foto incl. schrijven tattoo blad:

  zie pagina 26 links bovenaan.

  Click to access Maluku.pdf

  Ik vond bovenstaande opvallen, kijk maar eens wat jullie vinden.

 42. Peter November 24, 2009 at 4:56 pm #

  @ vreemdtoch

  Ja idd,

  dit lijken niet alleen dezelfde tatoos. Ze zijn hetzefde!

 43. pino November 25, 2009 at 6:56 pm #

  De tatoos zijn op zich niet zo bijzonder. Ze worden veel gebruikt. Ook binnen de harde kern van FC Twente. 😛

 44. CrimeBron November 25, 2009 at 11:55 pm #

  Lekker he modereren HJK

  Misselijk mannetje

  Beste Crimebron,

  Niemand begrijpt dit soort reacties, daarom besteed ik er liever aandacht aan op de site. Op een moment dat het mij uitkomt.

  Hendrik Jan

 45. CrimeBron November 26, 2009 at 8:39 am #

  hahaha en dit plaats je wel?

  Nieuwsitems niet maar dit wel??

  Het tekent goed hoe jij in elkaar zit.

  Een jaloers vies mannetje

  En je hebt een hele wereldvreemde en trage persoonlijkheid

  plaats dit maar weer wel gereformeerd kereltje

 46. Ketama November 26, 2009 at 1:35 pm #

  Wegwezen Moos! Mag ik ff herinneren dat je zelf hoogstewaarschijnlijk elke vrijdagmiddag op je knietjes ligt te bidden dat het ooit wat wordt met je site? En dan kom je hier bij ‘een hele wereldvreemde en trage persoonlijkheid’ en ‘gereformeerd kereltje’ wel je eigen knullige weblogje steeds promoten? Beeeeeeetje hypocriet figuur ben je wel.

  Maak zelf eens wat van je leven joh. Ga Steve Brown pesten, of Crimesite, of Marcouch, of Wilders, of de politie die alleen Marokaantjes pest, etc etc etc. Slachtoffers genoeg toch?

 47. Hans January 6, 2010 at 10:57 am #

  Als je dus GROTE boef wil zijn is het niet zo handig om zo opvallend uniform van ik hoor erbij te nemen.
  De echte boefen opereren in de schaduw.
  Eenmaal uit de schaduw, brand hij altijd zijn handen.
  Dat is geen wijsheid maak zijn de feiten.
  Evert heeft echt een probleem, vroeg of laat krijgen ze hem te pakken en dan heeft hij voor niets onder hoge spanning geleefd om niet te worden gepakt.
  Mijn advies: neem een goede advocaat en geef je aan.
  Anders krijg je een douw van justitie zonder dat je jezelf goed hebt kunnen verdedigen in een proces.

 48. n March 5, 2010 at 7:38 pm #

  sterker nog….boneka is ook nog nooit in zijn kuit geschoten,die wond heeft hij opgelopen door een poitiehond tijdens een vechtpartij bij de heinekenmusichall stelletje kneuzen

 49. Bouterse April 1, 2010 at 10:20 am #

  Ze lachen jullie in Suriname uit over wie Adjoeba heeft vermoord. Ben op vakantie geweest en daar weten ze veel meer over de moord op Adjoeba.

 50. Robbie April 1, 2010 at 12:19 pm #

  Het is toch wat, mensen uit suriname die ons uit lachen..Ik moet even mijn tissues pakken hoor…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: