Moordcommando of motorclub?

21 Oct

Update 17.00 uur:Everttattoo

Toch een beetje merkwaardig: lid worden van een ‘huurmoordcommando’ en dat dan in grote letters op je rug zetten. Ik sta nergens meer van te kijken, maar zijn we hier niet een beetje bezig met spookverhalen. Het zal nog wel uitgezocht worden – en eigenlijk had dat moeten gebeuren vxc3xb3xc3xb3r de uitzending van Opsporing Verzocht – maar er lijkt mij een redelijke kans dat de getatoexc3xaberde heren lid zijn van motorclub Satudarah Maluku, de Molukse evenknie van de Hells Angels. Het zou natuurlijk kunnen dat de inscripties iets zeggen over hun status, zoals er bij de Angels geruchten de ronde doen over de ‘filthy few’, de ‘opruimploeg’. Maar daar moet intussen toch wel meer over bekend zijn?

Kreeg nog een linkje door naar de voortvluchtige Ephraim (‘Evert’), hier onder wat minder benarde omstandigheden

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: