Welk dinertje van Nout Wellink was zxc3xb3 belangrijk?

19 Oct

Update 9.50 uur:

Dat de DSB-bank failliet zou gaan was al geen verrassing meer, wel een intrigerend detail dat wordt aangestipt in het Algemeen Dagblad. Nout Wellink, president van de Nederlandsche Bank, arriveerde donderdagavaond ‘later’ bij zijn hoofdkantoor, om het reddingsplan voor DSB te bespreken. Hij moest ‘eerst naar een diner en een lezing in Wassenaar’. Mxc3xa9t het AD ben ik erg benieuwd wat er zoveel belangrijker was dan de redding van een bank. ‘t Zal toch geen schnabbel zijn geweest.

No Responses to “Welk dinertje van Nout Wellink was zxc3xb3 belangrijk?”

 1. HA October 19, 2009 at 10:13 am #

  Wellink vertrok donderdag om vijf uur xe2x80x99s middags uit Den Haag richting Amsterdam, althans zo leek het. In werkelijkheid ging hij naar Wassenaar. Daar was een diner van voormalige winnaars van de Koning Willem I-prijs. Wellink zelf dineerde niet mee, dat dan nog wel, maar hij had wxc3xa9l tijd nog even op de foto te gaan. Wellink schoof pas na achten aan bij de onderhandelingen in Amsterdam. Die waren toen al dik een half uur bezig.

 2. Ome Joop October 19, 2009 at 3:03 pm #

  Tsjongejonge Wellink komt een half uurtje later omdat hij een andere afspraak heeft. Alsof hiermee het lot van DSB anders zou zijn afgelopen.
  Als de president van DNB zijn werk niet goed heeft gedaan moet hij daarvoor verantwoording afleggen. Is het vertrouwen in de man daarna weg dan moet hij opstappen. Maar heisa maken over een futuliteit alleen om de man te bashen zegt meer over de huidige journalistiek en zeikerige klaagcultuur in dit land.

 3. Siem October 20, 2009 at 1:30 am #

  Grappig. Vorige week dacht ik nog wat een betrokken en gedreven sociaal mens is die Scheringa toch! Kwam vooral door zijn afhankelijk applaudiserend personeel.

  Tot ik de site van de KvK bezocht en zojuist de herhaling van P&W bekeek.

  Spanbroekerweg 162
  Spanbroek

  En meer, onder de juiste zoekfuncties.

  Wel een beetje veel overlappende belangen en bedrijfjes, die Scheringa.

  Die 7 persoonlijke tonnetjes op de DSB lijken mij goed misbaar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: