'Zoon Vollenhove' aangehouden? & Beveiliging Van der Biezen

14 Oct

Vollenhovepaar Update 13.30 uur:

"Wou even mededelen dat de zoon van deze familie wonende te Nieuw-Weerdinge vanochtend met arrestatieteam uit huis is gehaald, ME erbij. Ik heb hem vorige week nog in een cafxc3xa9 gesproken in Emmen. Vreemde snuiter trouwens  en maandagochtend liep hij om 6 uur ‘s ochtends langs de weg te spoken toen ik naar mijn werk ging ( doe je volgens mij niet zomaar). We wachten het allemaal wel ff af."

Omdat ik zelf bij de rechtbank in Arnhem was, voor een pro-formazitting in de zaak tegen o.a. Charles Zwolsman en Scarlet Francini, kon ik het bericht niet verifixc3xabren en wegens mobiele technische problemen ook niet eerder plaatsen. Heb inmiddels contact gehad met de woordvoerder van de politie IJsselland. Die gaat de teamleider vragen of het waar is, het is wel zo dat er vorige week ook al geruchten gingen over een aanhouding van deze zoon (in verband met de dubbele moord op zijn ouders in Vollenhove), maar toen ging het niet om een arrestatie, maar om ‘een nadere verklaring.’

                                                             *

BiezenbrabantsIk heb inmiddels Arthur van der Biezen ook even gesproken. Toevallig was ik vorige week nog bij hem op kantoor in Den Bosch, dat was net de laatste dag ‘in vrijheid’, daarna begon de ellende. Het was de bedoeling dat het allemaal geheim zou blijven, maar als je constant een paar ‘gorilla’s’ bij je hebt, valt dat op en toen een nijvere verslaggever van het Brabants Dagblad daarover ging informeren bij een betrokken instantie meldde de woordvoerder doodleuk dat het klopte. Zulks geheel in strijd met de afspraak dat er gxc3xa9xc3xa9n mededelingen over zouden worden gedaan. Foto’s maken van de ‘beveiligers’ wordt overigens ook niet op prijs gesteld.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: