Verdachte van moord op Kelly probeert zelfmoord

12 Oct

Kellybalmaakers2web_2Marcodek2_2Update 12.30 uur:

Marco de K.(31) uit Baarle-Hertog die wordt verdacht van de moord op Kelly Balmaakers (22) uit Made heeft in de gevangenis in Dordrecht een poging tot zelfmoord gedaan. Dit werd vanmorgen bekend doordat hij niet kwam opdagen voor het proces. Hij zou zich diep in zijn armen hebben gesneden. Het proces is opgeschort. Donderdag had Marco nog via zijn advocaat laten weten dat hij bij de rechtbank verantwoording wilde afleggen tegenover de familie van het slachtoffer.

Waarom moest de mooie Kelly sterven? Had Marco een verhouding met haar en had ze daar een eind aan gemaakt? Er waren destijds veel vraagtekens, het zal nog even duren voor er antwoorden komen. Als die er al komen: Marco is de enige die weet wat en waarom het is gebeurd, zijn ‘waarheid’ hoeft niet per se de werkelijkheid te zijn. Een eerdere reportage over de zaak staat hier

No Responses to “Verdachte van moord op Kelly probeert zelfmoord”

  1. B.A. October 12, 2009 at 7:22 pm #

    Volgens mij is die kerel een jaar of tien ouder.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: