Arzu: slachtoffer van Koerdisch stamhoofd

11 Oct

SpitsarzuUpdate 11.00 uur:

"Deze dame had affaire met getrouwde koerd,deze getrouwde koerd is getruwd met de dochter van koerdish stamhoofd .manlief heeft haar verteld dat hij haar ging verlaten ,en deze vrouw vertelde haar vader (stamhoofd)dat man vreemd ging .De vader van de nu gearesteerde zoekt een gek en stuurt naar nederland en de rest kenen jullie wel."

Iemand maakte mij attent op deze reactie van ‘Olla’ op de website van Spits Nieuws. Het lijkt erop dat Arzu Erbas (crxc3xa8cheleidster van Moeders Schoot) de verkeerde man heeft uitgekozen om een relatie mee te beginnen. Wat er volgens andere berichten aan deze reactie niet klopt is ‘zoekt een gek en stuurt naar nederland’. De uitvoerder zou een ex-werknemer zijn van de (ontrouwe) echtgenoot van de opdrachtgeefster. In elk geval de moeite waard om even te blijven volgen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: