Natascha & Under African Skies bij Spijkers met Koppen

10 Oct

SpijkersafricanUpdate 17.15 uur:

Vanmiddag was ik met een van de ‘Vrouwen in het kwaad’ bij Spijkers met Koppen, waar Felix Meurders ons interviewde over het boek. Natascha Duim zat 686 dagen onschuldig in de gevangenis en maakte daar nogal wat mee. De moeder van ‘het meisje van Nulde’ zat tegelijk met haar in Zwolle, ze ontmoette de lesbische moordenaressen Sosha en Josje, kortom, half misdadig vrouwelijk Nederland trok aan haar voorbij. Omdat we er toch waren heb ik maar even een filmpje gemaakt van de band die er optrad, was erg aanstekelijk: Under African Skies. Het filmpje staat hier

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: