Arzu Erbas: een typische 'vrouwenmoord' & opluchting in Putten

9 Oct

Arzuerbas1 Update 15.45 uur:

Het kan haast niet meer missen: de dood van crxc3xa8cheleidster Arzu Erbas is het gevolg van een relatieconflict. Een typische ‘vrouwenmoord’, een beetje vergelijkbaar met de Limburgse kofferbakmoord uit ‘Vrouwen in het kwaad’. Vaak is een vrouw fysiek en mentaal niet in staat zelf de moord uit te voeren, ze moet iemand anders voor haar karretje zien te spannen. In dit geval – zoals het nu lijkt – een ex-werknemer van haar eigen echtgenoot. Motief: echtgenoot zou relatie hebben gehad met Arzu, de agressie richt zich dan niet op de man (die ze niet kwijt wil), maar op de liefdesrivale.

Sprak net Anja Dubois ook nog even. De familie is blij met het duidelijke en goed onderbouwde vonnis in de Puttense moordzaak. Dat er hoger beroep zou worden aangetekend maakt hen niet veel uit, "dat was te verwachten." Mogelijk vanavond bij BNN op radio 1, even na acht uur, aandacht voor deze zaak, met Anja en/of Herman.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: