Meevaller voor weduwe Eijk

6 Oct

MarcoeyktelIn de Telegraaf een berichtje over de belastingdienst die door ‘geblunder’ achter het net vist bij de Erven Marco Eijk, de in Belgixc3xab geliquideerde top-crimineel. Het berichtje zelf is opmerkelijk, maar mijn aandacht werd vooral getrokken door de foto. Voorzover ik weet ben ik de enige die ooit een foto van Marco Eijk heeft geplaatst, ik weet dan ook bijna zeker dat ze deze van mijn site hebben ‘geleend’, helaas zonder bronvermelding.

Nog helazer: ik moet nu weg, dus geen tijd er verder op in te gaan. Een vorig berichtje over Marco Eijk en zijn relatie met Rachel Hazes staat hier, ik moet ook nog iets hebben over de perikelen rond zijn nalatenschap (de gebroeders Van Lent maken aanspraak op de villa in Neerpelt), zoeken we later op.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: