Moord Boomgaard: toch roof

5 Oct

TonboomgaardUpdate 20.50 uur:

Roof of wraak, zo vroegen we ons eind februari/begin maart af, na de moord op ondernemer Ton Boomgaard (63) in ‘s Graveland. Er waren wat signalen dat het niet om een uit de hand gelopen roofoverval ging. Blijkt nu toch wel het geval. Een 47-jarige man uit Almere is vanmorgen in Den Haag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze gewelddadige dood, meldt de Gooi- en Eemlander.
Boomgaard6web
Het echtpaar Boomgaard werd in hun woning aan de Loodijk door drie mannen overvallen. Nadat de vrouw de deur had open gedaan drongen de mannen het huis binnen. Er ontstond een worsteling waarbij Boomgaard dodelijk werd getroffen. De overvallers vluchtten en namen sieraden en een geldbedrag mee.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: