Reactie-crimesite

29 Sep

Namens het hele team willen we reageren op het gedeelte waarbij Crimesite wordt genoemd.

We zien dat Crimesite weer eens genoemd wordt. Dank daar voor. Voor degenen die de Dino-drol nog steeds niet hebben doorgeslikt het volgende. Veel van onze collega’s zijn uiterst lovend over Crimesite. Een groot deel van het journalistieke gilde heeft er geen moeite mee dat  hun artikelen geheel en/of gedeeltelijk op Crimesite wordt gepubliceerd. Ergo, sommige journalisten en/of hun redactie hebben een samenwerkingsverband, zichtbaar gemaakt door een rssfeed.

Over Crimesite mag van alles worden gezegd maar onze eigen publicaties, de Crimesite Hitlist, Holleeder-organogram, de rechtbankverslagen van m.n. Bondtehond (die nu ook als domeinnaam is geregistreerd vanwege de unieke stijl en wijze waarop hij het accent op sommige rechtszaken legt) worden in het algemeen nog meer gelezen dan de artikelen van onze collega’s. Daar zijn wij natuurlijk zeer verheugd over. Mede omdat veel mensen daardoor laten zien dat ze waarderen wat wij doen. Dag in dag uit, van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat.

Ten eerste had de opmerking ,,Een ongelooflijke inschattingsfout van crimesite, als het er echt niets mee te maken heef”  makkelijk verklaard kunnen worden door simpel een mailtje te sturen hoe dat nu zit met Crimebron en Crimesite. Tegenwoordig hebben we een contactformulier in de navigatiebalk dus zo moeilijk moet dat niet zijn.

Crimebron is absoluut geen partner en/of heeft een samenwerkingsverband met Crimesite, dat weten de meeste mensen wel omdat die destijds wel op het forum hebben kunnen lezen hoe de vork in de steel zat.

Dat wij die domeinnaam hebben laten registreren past in het beleid wat wij voeren. Maar om op dit moment vooruit te lopen op de hamvraag waarom we al die domeinnamen verzamelen dat te vroeg komt.

T.z.t. merkt iedereen wel waarom we dat doen en wat de insteek is.

Hieronder een gedeelte van de domeinnamen die we inmiddels hebben verzameld.

H.J. willen we, nu we hier toch zijn, prijzen voor zijn dagelijkse bijdragen om ons, maar in feite iedereen die in de misdaad is gexc3xafnteresseerd, te informeren op een wijze die ongekend is.

Dat mag ook wel eens gezegd worden, en dan kijken we met een schuin oog naar de azijnzeikers die meer het accent op hun (persooonlijke) vetes met andere reageerders leggen dan dat ze op een beetje genuanceerde manier met de crime omgaan. Gelukkig hebben wij geen last van deze types.

HJ, ga door met waar je goed in bent.

Team Crimesite

P.s. Hieronder een selectie van ”onze” domeinnamen. En als er mensen zijn met suggesties om er nog een aantal vast te leggen wij dat graag horen, via het contactformulier;)

http://www.crimefora.nl

http://www.afpersers.nl

http://www.prisoner.be

http://www.crimelogs.nl

http://www.crimebron.be

http://www.crimefoto.com

http://www.crimenieuws.be

http://www.crimedia.nl

http://www.prisons.nl

http://www.crimeweblog.nl

http://www.crimefoto.nl

http://www.crimenieuws.nl

http://www.methetaccentopdemisdaad.nl

http://www.bondtehond.nl

No Responses to “Reactie-crimesite”

  1. Anonymous November 29, 2009 at 9:41 pm #

    HJ

    Ben je nou gehackt door crime site ???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: