Nieuws over oude liquidatie & Marco Borsato

28 Sep

DimitrovwebUpdate 9.30 uur:

Op zondag 7 december 2003 werd voor het oog van het wandelend publiek op de Dam de Bulgaarse maffiabaas Dimitrov (33) doodgeschoten. Pikant detail: een van de kogels ging dwars door het hoofd van Dimitrov en kwam toen in het voorhoofd van zijn vriendin, het 23-jarige Bulgaarse topmodel Tsetsi Krassimirova. Het projectiel werd later succesvol verwijderd, zij overleefde.

Konstantin Dimitrov (ook: Samokovetsa) stond bekend als een topjongen die zich bezighield met de doorvoer van heroxc3xafne uit Afghanistan via Turkije naar West-Europa. Hij zou in conflict zijn geraakt met de Russische maffia. In 2004 werd Erwin V. voor de aanslag veroordeeld tot vijftien jaar gevangenisstraf. Hij heeft altijd ontkend en zei tijdens zijn proces dat Vasil Kachikov, die ten tijde van de liquidatie in Amsterdam was, geschoten had. Deze Kachikov is nu in Bulgarije aangehouden, maar of dat ook voor de liquidatie is, is niet duidelijk.

Tsetsi2In december 2007 kwam onze vriendin Tsetsi in het nieuws door een gesmokkelde limousine. Ze werd ervan verdacht de Audi A8 uit Spanje naar Bulgarije te hebben vervoerd. Het zou onderdeel uitmaken van een grote internationale smokkellijn met aan het hoofd ene Myumyun Myumyun.

Wat Tsetsi ontkende, ze wilde de politie aanklagen. Als ik het goed begrijp was de auto van Dimitrov geweest, die hem voor de helft van de marktwaarde had aangeschaft. Het lijkt erop dat Tsetsi in Spanje in elk geval nog een paar jaar plezier heeft gehad van haar erfenis.

                                                   *

MarcoborsatoMet het financixc3xable verdriet van Marco Borsato heb ik mij tot nu toe niet bemoeid, maar inmiddels komen er steeds meer raakvlakken met ‘het criminele’. Moet ik me daar straks ook nog in verdiepen. De Telegraaf meldde dat ‘een zwager van een bekende Hilversumse topcrimineel’ als klusjesman was ingezet. Wat mij, gezien de grootte van die familie, niet zo vreemd lijkt. In Hilversum is het moeilijker iemand te krijgen die gxc3xa9xc3xa9n zwager, broer, buurman, neef of wat dan ook is van die familie.

Ook interessant: een stuk in Revu, waarin Koen Voskuil schrijft over gewezen oplichter Arie Olivier die in zee zou gaan met TEG-baas Unico Glorie, maar bij het bekijken van de boeken de zaak niet meer vertrouwde. De suggestie wordt gewekt dat een aantal heren aan de top behoorlijk hebben zitten sjoemelen.

ZwolsmanscarletspanjeIn het Telegraaf-stuk wordt ook nog melding gemaakt van een vriendin van Unico Glorie, zijnde de ex van de in onze kringen zeer bekende geliquideeerde crimineel George Plieger. Ben ik ook wel eens tegen het lijf gelopen. Riskante relatie: vriendin van crimineel zijn.

Daarover gesproken: vandaag hoort Scarlet Francini, vriendin van Charles Zwolsman, of ze wordt vrijgelaten. Ze zit in Breda, hoorde ik vorige week toevallig. Ik zou daar op bezoek gaan bij iemand, maar dat mocht niet van de ‘bezoekersdirectie’. Volgende week komt mijn nieuwe boek uit, staat ook een hoofdstuk in over Scarlet.

No Responses to “Nieuws over oude liquidatie & Marco Borsato”

  1. Piet Pietersen September 28, 2009 at 12:53 pm #

    In Hilversum is het moeilijker iemand te krijgen die gxc3xa9xc3xa9n zwager, broer, buurman, neef of wat dan ook is van die familie.

    Moet wel een hele grote familie zijn dan,in orde van grootte iets van 40.000 man de helft van het aantal inwoners van hilversum.

    Na 40 jaar in mokum te hebben gewoond woon ik sinds enige jaren in hilversum,ben voor verschillende klusbedrijven werkzaam geweest maar die stonden toch echt niet in verbinding met de van D’s.

    Waarschijnlijker komt dit gerucht in de wereld door een grondverzetbedrijf hier in hilversum te weten:G. van Dijk B.V. Machinaal Grondverzet en Containerverhuur te hilversum.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: