Maandag 28-9: Isla Margarita: Bloed in het paradijs

28 Sep

VidelerarthurwebArthur Videler mailde vorige week vanaf Isla Margarita dat er Nederlandse dna-specialisten waren gearriveerd die dna hadden genomen van hem en zijn zoons, zulks om definitief vast te kunnen stellen of de gevonden skeletten in de buurt van het vliegveld inderdaad van zijn vrouw Wendy en dochter Joyce zijn. Er is wat mij betreft niet veel twijfel over, maar het is goed om het zeker te weten. Voor de rest schiet het nog niet erg op met het onderzoek. Spookverhalen genoeg, maar weinig feiten.

Islaarieannemarie1web_3Ik zag toen dat ik mijn laatste reportage over Isla Margarita, "Bloed in het paradijs", nog niet online had gezet. Gaat over de teloorgang van het eiland, waar inmiddels bijna geen toerist zich nog durft wagen, de criminaliteit rijst er de pan uit. Daar heb je als toerist overigens weinig last van, het is vooral vervelend voor de ondernemers en (zakelijke) avonturiers die hier een nieuwe toekomst dachten te beginnen. Zoals de Videlers (twee moorden), Johan Woudstra (vermoord), truckchauffeur Ton van der Tang (vrouw vermoord) en Kamal Broers (spoorloos verdwenen).

Verder komen er twee andere Nederlanders aan bod die er nog wel zitten maar het niet al te makkelijk hebben. Uit de categorie ‘Ik Vertrek’: sportvisser Arie van der Meer en Groninger Johan Bont, uitbater van de Papagayo Beach Bar.

De reportage over ‘Isla Gamarnita’ staat hier

No Responses to “Maandag 28-9: Isla Margarita: Bloed in het paradijs”

  1. ik September 30, 2009 at 9:57 am #

    jammer dat je nog steeds de feiten verdraaid wat betreft wendy videler.maar je kan ook niet alles weten B.V dat de officiele getuigen verklaren dat de heer woudstra met een jongeman samen in de taxi zat en dat de taxi stopte naast een paarse blazer en dat er toen 2 jongens op een scooter aan kwamen en die de fatale schoten op de heer woudstra lost en dat de jongeman die in de taxi met woudstra zat er daarna rennend vandoor ging.dus de heer woudstar was niet op het winkelcentrum zoals jij vermoede. was hij daar wel dan heeft michel alsnog gelogen want hij zat met woudstra in de taxi ten tijde van de aanslag dit wordt door 2 verschillende getuigen verklaard aan de politie van porlamar.jammer dat je niet om de waarheid geeft anders had ik je misschien persoonlijk gesproken en alles laten zien wat de echte feiten zijn en niet wat jij nu denkt. alle gegevens zijn bij justitie bekend samen met copieen van de verklaringen met de namen van de opdrachtgever van de moord op wendy en joyce videler.nog dit het is niet vreemd als je de bankafschriften ziet dat er wel degelijk geld op de rekeningen stond van wendy en arthur videler want ook daar heb ik alle copieen van dus zo als arthur wil doen lijken was er wel degelijk geld beschikbaar en hebben zij tot op heden nog steeds geen verantwoording aan de familie woudstra afgelegd over waar het geld van de heer woudstra is. hendrik jan je hebt je laten lijden door leugens maar ik begrijp dat jij ook kant kiest alleen jammer dat je daardoor niet meer objectief bent. met groet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: