Vodafone: Wij helpen u liever niet

21 Sep

Update 13.00 uur:

VodafoneEven een bericht van een ander front. De laatste maanden heb ik veel te maken gehad met aflopende en wijzigende abonnementen en zodoende veel contact gehad met telefoonmaatschappijen. Conclusie: vodafone is het ergst. Dat er een product niet werkt, is tot daaraan toe, maar probeer vervolgens eens contact te krijgen. "De verbinding wordt nu verbroken."

Er is xc3xa9xc3xa9n manier om iemand aan de lijn te krijgen: als je intoetst dat je een nieuw product wil aanschaffen. Maar vervolgens word je dan toch weer doorverbonden naar een menu dat verwijst naar de website (waar je niks aan hebt) en de mededeling dat de verbinding nu wordt verbroken.

Echt waar, drie kwartier onafgebroken gebeld, niet gelukt. Is tot nu toe een record. Alles wat ik heb van vodafone gaat zo snel mogelijk de deur uit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: