Saban in safehouse?

18 Sep

Update 12.00 uur:

"Hotelboten en vrachtschepen voor vervoer van minerale olixc3xabn van een bepaalde Nederlandse/ Zwitserse eigenaar zijn al bij de bouw voorzien van een moeilijk vindbare geheim compartiment. Dat compartiment wordt over het algemeen gebruikt voor het ‘risicoloos’ vervoer van allerhande verdovende middelen en ander illegaal waar van Nederland over Europa heen en terug naar Arnhem, Rotterdam en Amsterdam.

Zo’n compartiment is ook wel eens gebruikt voor het vervoer van een persoon. Over allerlei grenzen heen. Dezelfde Nederlandse/Zwitserse organisatie stelt zich tot doel de crimineel te beveiligen. Gezegd wordt dan dat zo’n crimineel onder hun bescherming valt. Voor Saban B. zal het een koud kunstje zijn geweest om die vervoersweg te weten."

Complottheorie?

"Het is niet de eerste keer dat via justitie Arnhem een veroordeelde crimineel de vrijheid tegemoet wandelt. Genoemde criminele organisatie beschikt over zogenaamde safehouses dwars door Nederland heen en ook in Arnhem. Net zoals justitie safehouses heeft om mensen tegen criminelen te beschermen, zo heeft deze organisatie safehouses om criminelen tegen politie en justitie te beschermen. Gemelde route via justitie Arnhem komt dan mooi gelegen, want Saban B heeft in ieder geval zijn koffers al bij zich.

Een van zijn slachtoffers had Saban lopend met koffers in Arnhem aangetroffen. En is het niet vreemd dat zo’n grote crimineel geen dienstauto heeft wachten buiten het gebouw van de rechtbank om hem op te pikken, maar rustig met koffers zogenaamd naar het station gaat wandelen? Van de rechtbank in Arnhem tot het station is ongeveer xc3xa9xc3xa9n kilometer.

Misschien zit Saban nog veilig in een safehouse in Arnhem. En blijft hij daar totdat alle commotie over zijn vertrek is geluwd. Waarna hij via een boot verder naar Turkije vervoerd kan worden. Overigens heeft genoemde organisatie ook helikopters en zeker xc3xa9xc3xa9n privxc3xa9jet in bezit."

Of het waar is, weet ik niet, maar het klinkt wel mooi.

No Responses to “Saban in safehouse?”

 1. peter September 18, 2009 at 12:50 pm #

  Dat klinkt helemaal niet mooi, HJK!

 2. Jay September 18, 2009 at 1:05 pm #

  Prachtig verhaal…. Echter, hij is gevlucht vanuit Alkmaar en niet vanuit Arnhem.

 3. augusto September 18, 2009 at 2:25 pm #

  hmm welke organisatie zet dan meer als 1 miljard om in criminele zaken. Die dingen die je opnoemt kosten bij elkaar zeker 100 miljoen. Zeker als je ze nieuw koopt, vrachtschepen voor de vervoer van mineralen kunnen zo tussen de 25 en 50 miljoen kosten.

 4. dordrecht September 18, 2009 at 8:20 pm #

  Hj ben je aangestoken door Jacques Smits of zo met deze achterlijke verhalen.

 5. B.A. September 18, 2009 at 11:45 pm #

  Waar komt dat vandaan? En wat vond jij van het verlof, JHK? Ik zag gisteren Britta Bxc3xb6hler en ik ben het niet helemaal met haar eens maar het was wel aardig om eens een ander en deskundig perspectief te horen.

 6. broer September 20, 2009 at 6:42 pm #

  1 miljard is 1000 miljoen en geen 100 miljoen!
  Maar hij zal wel al in de bergen zitten

 7. x September 24, 2009 at 9:29 pm #

  wat n ongeloofelijke kul…denk je echt dat dit complexe zaken nodig zijn om drugs te vervoeren binnen europese grezen, veel te duur en veel te complex dr zijn bwz duizend betere mglkheden die niet zo omslachtig zijn en dus ook goedkoper

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: