Vollenhove: de zoon of de insluiper?

11 Sep

Vollenhove2webUpdate 15.15 uur:

Terug uit Vollenhove. Ilse van Wingerden van SBS (Hart van Nederland) was er ook, verder wat lokale media.  Op de bovenste foto is een stukje van het huis te zien (het schuine dak). Links daarachter de meelfabriek van Van Benthem. Ik mocht vanaf het dak een foto maken (zie foto onder). Was nog wel een hele klim. Voor wie dat nog niet weet: als je op de foto’s klikt worden ze groter.

De mensen in de buurt kennen het echtpaar Vis-Houtsma uiteraard. Een van hun zoons zou zijn opgepakt, "iedereen" weet dat er met hem van alles aan de hand was. Hij woonde niet meer thuis, had te maken met drugs, altijd problemen. Maar om je eigen ouders zo af te slachten? De gruwelijke vondst werd gedaan door de jongste zoon, nadat er een tip was binnengekomen dat ze daar maar eens moesten gaan kijken. Waarschijnlijk zijn de moorden al op dinsdag gepleegd.

Vollenhove3webEen ander verhaal dat de ronde doet is dat er recent een ‘gekleurde’ insluiper actief is geweest in het dorp. Een inbreker die door het lint gaat als hij wordt betrapt, het is een optie. Het moet dan iemand zijn geweest die zowel een mes als een vuurwapen bij zich had.

Toen ik er vanmiddag was werd er met speurhonden in de omgeving van de plaats delict gezocht, maar daar was niks van te zien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: