Moord Vollenhove: zoon gehoord

11 Sep

Vollenhove1Update 11.25 uur:

Vrees dat het verslag van de Bunkerzitting van gisteren even moet wachten: in een woning in Vollenhove is gisteravond rond half tien een echtpaar dood aangetroffen. Het gaat om de familie Vis, zeer bekend in het dorp. Ik heb daar ook nog wat connecties, het is ingeslagen als een bom. In de eerste uren gaan er vaak wilde geruchten rond waar je niet te veel op aan kunt, maar die achteraf meestal wel redelijk blijken te kloppen. Op dit moment zou een zoon van het echtpaar worden gehoord als getuige, misschien weet hij meer.

Het echtpaar, van 64 en 60, woonde in een vrijstaand huis op bedrijventerrein De Weijert in Vollenhove. De xc3xa9xc3xa9n zou zijn neergestoken, de ander neergeschoten. "De politie gaat uit van een misdrijf."

Ik ga er zo eens kijken, later meer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: