Moddergooien naar Joanne & GHB

3 Sep

Joannenoordink2webUpdate 11.00 uur:

In de zaak van de Iraanse asielzoeker Ehsan B.F. (33) die wordt verdacht van de moord op Joanne Noordink is de advocaat aan het moddergooien naar het slachtoffer. Mr. P. Pel wil een pastor in Oeganda als getuige horen over diens mogelijke seksuele relatie met de 27-jarige Joanne die vorig jaar december in Aalten is vermoord. Hij suggereert ook dat Joanne een verhouding had met haar verkrachter/moordenaar. Tot nu toe werd aangenomen dat hij Joanne had bestolen en dat hij door het lint ging toen ze hem daarover aansprak. Een advocaat mag natuurlijk alles uit de kast halen om zijn clixc3xabnt te verdedigen, maar voor zulk soort ‘nader onderzoek’ moet wel een redelijke grond zijn. Op zijn minst dat de verdachte zelf aangeeft dat het motief in de (seksuele) relatiesfeer ligt. In de berichten tot nu toe is nooit iets geschreven over zo’n relatie van Joanne met deze verdachte. Dat zegt niet alles, maar voor de nabestaanden wordt dat straks tijdens het proces nog een moeilijk verhaal, ook als er geen hout van klopt. Deze verdachte – en zijn advocaat – gooien het op: eigen schuld, dikke bult.

                                                      *

GhbOp 17 augustus hadden we het op deze plek over ‘de armeluisdrug’ GHB. Vandaag op de website van Chris Klomp het schrijnend verhaal van de 22-jarige Ricardo uit een dorp in Oost-Groningen. Ricardo voelde zich niet lekker en sloeg aan het dokteren. Zijn eigen receptje bewaarde hij in grote cola-flessen. De grondstoffen bestelde hij gewoon via de post. Zijn jeugdige vriendenkring wist wel raad met de altijd aanwezige voorraad aan roesmiddelen. Ze snoepten er vrolijk van mee.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: