Huurmoordenaars & mislukte liquidaties

1 Sep
 • PietdjoegoUpdate 12.00 uur:

Hadden we ‘t gisteren niet over de Sloveense undercoveragent die zich als huurmoordenaar voordeed voor Piet D.? Zoals justitie en de kranten het brengen lijkt het heel wat, zo’n Joegokiller, maar in werkelijkheid hadden de vier beoogde doelwitten niet veel te vrezen. De opdrachtgever had namelijk geen geld.

Piet had in de gevangenis zijn Albanese (volgens justitie Kroatische) vertrouweling gevraagd de moorden uit te voeren voor 100.000 euro. Dat wilde de man wel, maar eenmaal buiten bleken de financixc3xabn een probleem. Piet had wat adressen genoemd van mensen die zouden betalen, maar die hadden geen geld en Piet zelf ook niet. Wat doe je dan? Je stapt naar de politie en dan vang je toch nog wat. In dit geval zou het gaan om 30.000 euro en de nodige faciliteiten. Heeft er toch nog iemand wat verdiend aan Piet.

                                                                *

Er gaat (gelukkig) nogal eens wat mis met liquidaties. Op 10 augustus werd in Amsterdam-West een man beschoten die de aanslag overleefde. De politie hield nu drie verdachten aan in Amstelveen en Leerdam. Het 34-jarige slachtoffer werd ‘s avonds in de Andries Vierlinghstraat in Amsterdam-West beschoten terwijl hij in zijn auto zat. Hij overleefde het incident echter en kon op eigen kracht uit het voertuig komen. De brandende vluchtauto stond een paar kilometer verderop.

No Responses to “Huurmoordenaars & mislukte liquidaties”

 1. Jacques September 1, 2009 at 1:48 pm #

  Geheime diensten, inlichtingendiensten en undercoveragenten……..het is en blijft een duistere wereld voor hen die daar niet dagelijks mee te maken hebben.

  Dit soort ‘verhalen’ ontketenen allemaal een verdraaid beeld van de werkelijkheid als ze in de volledig verkeerde context worden gebruikt door personen die niet echt weten hoe de vork in de steel zit.

  Beste Jacques,

  Gelukkig hebben we jou dan nog!

  Hendrik Jan

 2. Jacques September 1, 2009 at 2:01 pm #

  Als aanvulling op mijn vorige bericht over geheime diensten, inlichtingendiensten en undercoveragenten wil ik nogmaals het navolgende naar voren brengen, en denk hier nu eens goed over na:

  Niets is wat het lijkt.
  En als het wat lijkt,
  dan is het nog niets.

  Beste Jacques,

  Is dit ook op jou van toepassing?

  Hendrik Jan

 3. Jacqueline September 1, 2009 at 2:41 pm #

  30.000 euro
  verblijfsvergunning
  getuigenbescherming

  Hoe halen ze het in hun hoofd?

  Ik blijf het vreemd vinden dat de belastingbetaler hier niet over zeurt.

  Die 30.000 euro had veel beter besteed kunnen worden.

  Bijv. slachtofferhulp

 4. Jacques September 1, 2009 at 2:44 pm #

  Beste HJK,

  Steek jij maar overal de draak mee, dat deert mij niet doch denk maar eens goed over die tekst na en lees straks het boek van Jan Libbenga maar goed, welke trouwens ook voorzien is van informatie verkregen jouw radiomaatje, die scheen ook het e.e.a. over Malika te weten.

  Je wil toch niet zeggen dat jij daarover niet gexc3xafnformeerd bent door hem?

  Wel oprecht blijven HJK, dat siert jou alleen maar en of mij iets siert of niet is van ondergeschikt belang.

  Het boek komt op 30 oktober a.s. uit, kijken wat er dan wordt geschreven en of al die Malikalikkers nog blijven likken.

  Beste Jacques,

  Ik weet niet wie je met ‘radiomaatje’ bedoelt en ik heb verder geen informatie ontvangen. Je stuurde nog wel een link naar een buitenlandse krant waarin staat dat Malika was gearresteerd. Volgens mij deugde er geen hout van dat verhaal, komt dat ook uit jouw koker?

  Hendrik Jan

 5. Marcel de Volger September 1, 2009 at 3:11 pm #

  Beste HJ,
  als trouwe “dagelijkse” volger van jou site de laatste 2 jaar valt mij 1 ding heel erg op..Je reageert altijd zo geprikkeld als iemand een beetje onzinnig reageert..
  Laat toch gaan zou ik zeggen of plaats de reactie gewoon niet !!
  Succes verder en hoop dat site nog lang blijft bestaan..

  Beste Marcel,

  Ben benieuwd welke reacties je bedoelt.

  Hendrik Jan

 6. Jacques September 1, 2009 at 3:42 pm #

  HJK,

  Toen dat Egypteverhaal rond Malika naar buiten kwam heb ik jou direct een kopie van een mail gezonden waarin ik een duidelijke stelling rondom dit verhaal heb genomen.

  Als je deze nogmaals leest, dan weet je genoeg.

 7. ed September 1, 2009 at 7:51 pm #

  Het boek zal wel weer dezelfde ongefundeerde onzin bevatten als wat er tot nog toe gespuid is. Het feit dat onzin in boekvorm verschijnt maakt het nog niet waar.

 8. Jacques September 1, 2009 at 8:53 pm #

  Ja Ed,

  En jij blijft een tranentrekkende Malika op haar bruine ogen geloven, die zelfs nog keihard liegt in haar laatste verklaring dat ze niet ontslagen was bij Omniyat en Define Properties (twee van de kleine voorbeelden) terwijl de schriftelijke bewijzen van haar ontslag in de media zijn overlegd.

  Ed sorry hoor, maar ook jij bent ‘bevangen’ door haar zoete woordjes, traantjes en zieligdoenerij, netzoals vele journalisten van ‘naam’ en ‘faam’.

  In dit boek worden zij door de aangeboden waarheid allemaal onderuit geschuffeld.

  Geloof jij nu echt dat al dit alles is ontstaan om ‘niets’? Wake up !!

 9. ed September 2, 2009 at 5:13 am #

  Jaja Jaques, het zal wel. Ik heb Malika’s bruine ogen nog nooit gezien dus ben daar ook niet door bevangen. Voor mij is iemand onschuldig tot het tegendeel bewezen is.

  Oh het is zeker niet ontstaan om niks. Het is ontstaan uit jouw verlangen haar ‘uit te roken’ (jouw eigen woorden) ivm een voogdijzaak. Een verlangen dat m.i. ongezonde vormen aan heeft genomen.

  Dat boek zal wel gewoon meer van hetzelfde zijn en als we het over aantoonbare leugens hebben: ze is niet veroordeeld en zucht niet in een egyptische cel.

 10. Joopie September 2, 2009 at 8:15 am #

  Goed gesproken Ed !!!!!

  @ Marcel de Volger: Ik ben dezelfde mening toegedaan. In plaats van dat het hier over misdaad gaat wordt deze site door zo’n beetje alle freaks van Nederland gebruikt om hun verknipte verzinsels aan iedereen op te dringen.

  HJK ik raad je aan om niet meer met deze gasten in discussie te gaan, des te eerder zijn we van ze verlost.

 11. Jos September 2, 2009 at 9:07 am #

  Ed heeft het boek al uit voordat hij het gelezen heeft en wil dat met ons delen, al is het om vijf uur ‘s ochtends. Iemand is onschuldig als het tegendeel is bewezen, maar conclusies trekken na weging/beoordeling van alle feiten is kennelijk een stuk lastiger.

 12. Jacques September 2, 2009 at 9:14 am #

  Ed,

  Hoe kan jij als buitenstaander onderstaand citaat zo stellig stellen:

  “ze is niet veroordeeld”

  Hieruit blijkt dat jij ook klakkeloos haar de woordjes voor directe waarheid aanneemt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: