Zondag 23 augustus: Murder on Sunset Grooves

23 Aug

Mooie titel voor een boek: ‘Murder on Sunset Grooves’. De werkelijkheid is minder mooi: op het strandfeest van Veronica is gisteravond een jongen van 19 jaar doodgeschoten. Drank of drugs? Maandag hadden we ‘t hier nog over het oprukken van GHB, vrijdag had NRC daar een mooi artikel over. GHB lijkt me geen moorddrug, maar we zullen ‘t vandaag wel horen.

No Responses to “Zondag 23 augustus: Murder on Sunset Grooves”

 1. midtonight August 23, 2009 at 12:06 pm #

  Ik was gister op het feest ben gelukkig om 9 uur alweer vertrokken.Ik moet zeggen dat de controle bij binnenkomst ook niet echt goed was er werd niet gefouleerd er werd alleen een blik in mijn tas geworpen .Een blik die niets zag want de bodem konden ze niet zien als ik had gewild zou er van alles in hebben kunnen zitten. Het is jammer dat zulke feesten worden verpest door mensen die erop uit zijn te gaan vechten.

 2. Michel August 23, 2009 at 1:33 pm #

  Nee, met GHB lijkt de uit de hand gelopen danceparty weinig te hebben. Als je hoort dat in de loop van zaterdagmiddag de Rotterdamse politie berichten kreeg dat voetbalhooligans naar het feest zouden gaan, ga je het eerder associxc3xabren met ‘De slag bij Beverwijk’ in 1997.

  Wat GHB betreft nog het volgende. Je vroeg jezelf hardop af wat de overheid tegen deze drug denkt te gaan doen. Weinig vrees ik, als je de antwoorden van de minister van VWS leest op de door CDA kamerlid Joldersma gestelde vragen

  Dat GHB zwaar verslavend is en de verslavingszorg momenteel met lege handen staat, kun je horen in het zeer beluisterenswaardige interview met psychiater Wim van Loon van Verslavingszorg Noord Nederland (VVN).

 3. Siem August 23, 2009 at 5:04 pm #

  Michel: Lijkt mij ook een uit de hand gelopen relkwestie, F-hooligans. Sfeerbeelden zijn op You-Tube te vinden. Met wel wat meer dan 2 schoten. Zal mij niet verbazen als daar ook wat waarschuwingsschoten tussen hebben gezeten;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: