Bullens toch weer ingezet

21 Aug

BullenszembladUpdate 19.50 uur:

Opmerkelijk bericht op de site van Vrij Nederland: getuige-deskundige Ruud Bullens is terug. In de Schiedammer parkmoord heeft de man zich zo dubieus opgesteld ten opzichte van de elfjarige Maikel dat zijn rol voorgoed uitgespeeld leek, maar in de zaak met de loverboys uit Pijnacker is hij toch opnieuw ingeschakeld. Dat de man zelf niet het benul heeft zich terug te trekken was al bekend, hij heeft zijn fouten nooit toegegeven (zie hier) Maar welk buitenaardse sufferd trekt zich gewoon nergens wat van aan en huurt de man domweg weer in? Zie ook deze reportage van Zembla

No Responses to “Bullens toch weer ingezet”

 1. sjakie August 21, 2009 at 10:09 pm #

  Tekenend voor het niveau van de psychologische wereld in Nederland dat zo een droplul nog serieus wordt genomen.Een paar levens veruineerd soit we gaan gewoon door who cares.Ach laten we hem maar op de loverboys gooien die kunnen toch geen kant meer op kan ie ook geen schade aan onschuldigen meer berokkenen en is zijn naam voor de buitenwereld weer een beetje rechtgebreid.

 2. Gerard August 22, 2009 at 6:23 am #

  Ach ja, in het wereldje van Justitie kun je slechts tijdelijk buitenspel worden gezet.Zodra je disfunctioneren in de vergetelheid is geraakt kom je gewoon weer aan de bak.

  Het is als de veroordeelde pedofiel die, na het uitzitten van zijn straf of vervroegde vrijlating, even zo vrolijk weer wordt gehuisvest nabij de plaats delict.
  Ronduit verwerpelijk!

  Jan Peter zou eens vaker moeten sms’en met Ernst HB en Harm B, in plaats van met Jan en Yolante. Om het zo maar te zeggen.

 3. Siem August 22, 2009 at 7:47 pm #

  Schande!

  Ik denk dat R.A.R. Bullens, na zijn eerder gekwetst gedreig t.o.v. Justitie, een ‘herenaccoord’ heeft gesloten. Eerst de luwte in, en dan weer nieuwe opdrachten. Dat zou eens nagevraagd moeten worden bij Justitie, hoe e.e.a. destijds is opgelost/overeengekomen.

  Meer over het patroonmatig handelen van Bullens was in onderstaande te vinden:

  http://74.125.77.132/search?q=cache:CD9VZNX4DZ4J:home.tiscali.nl/csnel/jz/bullens.html+ruud+bullens&cd=2&hl=nl&ct=clnk

  – Vooral zijn leerstoel, via een eigen stichting bewerkstelligd, vond ik uitermate boeiend.

 4. Michel August 23, 2009 at 8:39 am #

  Ik weet niet wat ik lees. Bullens opnieuw ingeschakeld? Hoe objectief je als journalist ook geacht wordt te zijn, ik kan me de krachtige formulering die je in je blogbericht hanteert hxc3xa9xc3xa9l goed voorstellen. Zembla terugkijkend is het bij een weldenkend mens (zeker als je ouder bent) bijna onmogelijk niet plaatsvervangend woedend te worden. Maar hoe is het in godsnaam mogelijk dat zo’n man niet een beroepsverbod opgelegd kan krijgen. Dan kan het OM niet eens de blunder begaan deze deskundige opnieuw in te schakelen.

 5. K.Hakvoort August 23, 2009 at 3:38 pm #

  Na het verschijnen van het rapport van de commissie Posthumus over de fouten in de Schiedammer Parkmoord in september 2005 is Bullens gewoon als getuige-deskundige blijven optreden en zijn rechters zijn bevindingen blijven gebruiken.
  Bijvoorbeeld hier en hier en hier.
  Er is dus niets nieuws aan de hand; kennelijk valt zijn onverminderde populariteit nu pas velen op.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: