Is Malika wel veroordeeld?

13 Aug

MalikaemiratesUpdate 14.45 uur:

Met spionnes weet je ‘t nooit. Wat is de waarheid? Voor degenen die de affaire rond Malika hebben gevolgd en de soapserie hierover in Revu en Panorama, met elkaar beschuldigende journalisten: wat is dit nu weer? Volgens het laatste verhaal in Revu was Malika in Egypte veroordeeld, maar als je hier kijkt zou je denken dat het misschien niet zo is. In ‘Emirates Business’ beschuldigt ‘a senior executive of Dubai’s real estate sector’ (Malika dus) haar ex-echtgenoot van het verspreiden van geruchten over haar dat ze veroordeeld is door een Egyptische rechtbank op verdenking van betrokkenheid bij witwassen en wapenhandel.

Malika Karoum told Emirates Business the claims were made in a Dutch tabloid magazine to damage her reputation, career and life. "This whole story has been created by my ex-husband and his private detective," she said. "I was shocked to see my picture on the front page of your paper. I am Malika Karoum and I have been living and working in Dubai for the past three years."

Malikarevuaug

Dit klinkt niet als iemand die in de gevangenis zit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: