Kanttekening bij Caransa

11 Aug

Soms komen er reacties binnen die van zoveel woede getuigen, zo ongenuanceerd, beledigend en racistisch zijn dat je ze niet kunt publiceren. Bijvoorbeeld naar aanleiding van het overlijden van Maup Caransa. Je kunt zo’n reactie domweg negeren, en denken ‘Van de doden niets dan goeds’, maar dat doet geen recht aan gevoelens die er blijkbaar leven en vast niet alleen bij deze ene persoon. Vandaar dat ik de boodschap toch maar even doorgeef: Caransa was door zijn manier van zakendoen niet bij iedereen geliefd.

No Responses to “Kanttekening bij Caransa”

  1. lm August 11, 2009 at 12:58 pm #

    Als je een held bent zeg je waar het over gaat en als je een nog grotere held bent dan zeg je dat als de man nog leeft…..begrijp niet hendrik jan dat jij dit plaatst als diegene zich niet meer kan verdedigen !!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: