Danny Klomp & Tatjana Simic

4 Aug

TatjanasimicUpdate 17.00 uur:

Nagekomen bericht. Vorige week hadden we ‘t over Danny Klomp die voortaan met xc3xa9xc3xa9n grote teen minder door het leven moet, vermoedelijk als gevolg van zijn betrokkenheid bij beleggingsclub Palm Invest. Die, zoals men weet, vooral belegde in het Zwitserleven van de directie. Een van mijn correspondenten op de frontlijn van boven- en onderwereld stuurde me toen een berichtje over een vroegere vriendin van Danny, te weten onze rondborstige Tatjana Simic. Een jaar of tien geleden onderhielden de twee warme betrekkingen en woonden ze ook geruime tijd samen.

"Danny stond toen al bekend als een oplichtertje," meldt onze correspondent, die vermoedt dat zijn mailtje is gesneuveld in het spionagegeweld van onze overheidsdiensten. Schijnt vaker voor te komen. De vraag is nu: waarom namen Danny en Tatjana afscheid? Wilde zij niet meer, rook ze onraad, of had ze een betere kandidaat? Ik volg die zaken niet zo, met wie had ze de laatste jaren eigenlijk relaties? Ook jongens ui diezelfde kringen?

No Responses to “Danny Klomp & Tatjana Simic”

 1. Berry August 4, 2009 at 5:22 pm #

  Ze heeft een duidelijke voorkeur voor mannen met geld
  Neem de man van de hotelbon die werd zelfs even hetro voor haar
  vervolgens had ze wat met Marcel Boekhoorn de man achter Trust computers en geldschieter van NEC
  Momenteel doet ze het met nog een rijkere meneer zie quote online

 2. Mia August 4, 2009 at 6:15 pm #

  Het was eind 1987 dat Tatjana, de toen nog 16 jarige Danny aan haar zijde had.

  Click to access Palminvest.pdf

 3. Eric August 4, 2009 at 6:32 pm #

  Ze hadden meer een zakelijke relatie, vond ik op internet.
  Hier is een stuk over hem. In het begin gaat het over Tatjana en Danny.

  Click to access Palminvest.pdf

 4. Simon August 24, 2009 at 4:23 pm #

  Danny was in 1992 werkzaam als verkoper bij een autodealer bedrijf in Amsterdam Zuidoost. Dat weet ik omdat ik daar destijds werkzaam was. Dat was ook de periode dat hij een relatie had met Tatjana. Verder hoef ik niets te zeggen over zijn bijverdiensten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: