Dinsdag 28 juli: Gaga van Zomergasten & Rosmalens Blauw

28 Jul

Viktorrolf_2Met de ontwerpen van het duo Viktor & Rolf is niks mis: Lady Gaga heeft verklapt dat ze gek is op de schoenen van de Brabanders. Ik moet bekennen dat ik amper wist van het bestaan van Lady Gaga, bij de naam denk ik eerder aan ‘Radio Gaga’ van Queen en daar is ‘gaga’ niet bepaald iets positiefs. Hoe dan ook, het betreft een zangeres die afgelopen weekend in het Amsterdamse Paradiso optrad en schoenen droeg die aan het brein van het duo waren ontsproten. Toevallig waren de twee zondagavond te gast bij de VPRO. Zelden zulk langdradig en oninteressant gekeutel aangehoord, is mijn bescheiden mening (zie verder eventueel bepster, voor mijn wekelijkse column die dit keer hierover gaat)

                                                        *

Paultriepelsweb1_3

Ook Brabant, maar dan wel crimineel: winkeldieven in Rosmalen. Verslag van een kleine ongerechtigheid in de provincie, die symbool staat voor een landelijk probleem: ‘Zo werkt het niet bij de politie’. Aangifte doen van winkeldiefstal valt niet altijd mee, zo ontdekte ondernemer Paul Triepels (28). Hij werd de dupe van een bende zeer geraffineerd opererende winkeldieven. Dankzij de cameraxe2x80x99s in de winkel kon hij nagaan wie het waren. Toen de brutale dieven twee weken later opnieuw bij hem in de zaak waren, belde hij meteen de politie. Maar daar had men belangrijker dingen aan het hoofd. "Er zijn wel belangrijker dingen."

Een licht schrijnende reportage over dit Rosmalens Blauw staat hier

No Responses to “Dinsdag 28 juli: Gaga van Zomergasten & Rosmalens Blauw”

 1. Robbie July 28, 2009 at 7:29 am #

  Beste HJ,

  ik was vorige week bij het optreden (vorige week maandag) van Lady GaGa in de de Melkweg..Heb me zeer vermaakt, maar ik denk dat jij er geen bal aan zal vinden 😉

  mvg

 2. Siem July 28, 2009 at 4:00 pm #

  Prachtig middel, de DNA-techniek;

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/article1267793.ece/Man_aangehouden_voor_moord_in_1991

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: