Afgeknipte teen van Danny Klomp

24 Jul

QuotedannyklompUpdate 10.00 uur:

De altijd zeer actuele en interessante website van Quote meldt dat de teen die dit weekeinde in Antwerpen is afgeknipt toebehoorde aan Danny Klomp, van het beruchte Palm Invest. Hij en een collega zouden zaken hebben willen doen in Antwerpen.

Als je de berichten hxc3xa9xc3xa9l naxc3xafef las had je haast denken dat het om een min of meer gewone zakelijke transcatie ging, waarbij te goeder trouw handelende Nederlanders het slachtoffer waren geworden van afpersers. Die overigens gewoon uit Nederland kwamen, maar waarschijnlijk de Belgixc3xab-bocht namen om de heren te lokken. Kennelijk was er nog een appeltje te schillen.

Advertisement

No Responses to “Afgeknipte teen van Danny Klomp”

 1. Jacqueline July 24, 2009 at 10:46 am #

  Zelf denk ik niet aan afpersing maar net als jij aan een vereffening i.v.m. een gedane investering.

  Ach, hij heeft nog 9 tenen over.

  De daders waren toch ook aangehouden HJ?

 2. Jozef July 24, 2009 at 2:29 pm #

  Net goed. Vuile oplichter! Hoop dat hij nog meer gepakt wordt.

 3. De Joker July 24, 2009 at 9:06 pm #

  Exc3xa9n van de gepiepelde was zeker snel op de tenen getrapt!

  Maar men had dus i.p.v een teentje ook hun leven kunnen nemen!

  Ach een kat heeft negen levens Danny Klomp nu nog 9 tenen!

 4. peter July 24, 2009 at 9:07 pm #

  Hoe krom het recht in Nederland wordt toegepast: Danny K. komt vrij, hij overtreedt vervolgens een daaraan verbonden voorwaarde, maar een rechterlijke repercussie blijft desondanks uit.

 5. DR July 25, 2009 at 9:28 am #

  Ik zie dit ook niet als een afpersing.

  Deze twee heren van Palm Invest hebben mensen willens en wetens benadeeld voor heel veel geld. Eigen schuld wat hem nu is overkomen.

 6. Sander July 25, 2009 at 12:05 pm #

  Tenen afknippen….doet me denken aan “Chopper” Read.
  Deze Australische zware jongen deed hetzelfde met drugsdealers om ze af te persen.
  Is een prachtige DVD over verschenen trouwens….

 7. Augustin July 25, 2009 at 4:53 pm #

  Ik gok dat de daders een turkse achtergrond hebben en er voor in gehuurd zijn.

 8. john mieremet July 25, 2009 at 5:13 pm #

  Dit kan je verwachten bij de criminelen, mischien handelen ze wel uit opdracht van een of ander baas van een criminelen orginisatie die nog geld te goed hebt van hun, of mischien wel doorgedraaiden personen die nog wat te goed hebben van hem. maar als ze uit opdracht handelen dan heeft de aretatie weinig zin want dan sturen ze wel een anderen om de zaak af te handelen.

 9. Carolina July 25, 2009 at 6:53 pm #

  Ik las vandaag in het NRC dat er een teen is afgeknipt bij het slachtoffer. Wie is er hier slachtoffer?? Mijn inziens zijn de slachtoffers de gedupeerden van PalmInvest. Het is te bizar voor woorden dat degene die iedere gexc3xafnvesteerde heeft gedupeerd, wordt gezien als slachtoffer. Hij mag blij zijn dat er enkel een teen is afgeknipt. Hoeveel mensen zijn er niet, die zo wanhopig zijn nadat ze hun erfenis, pensioen etcetera hebben gexc3xafnvesteerd en daarvan niets hebben teruggezien? Een teen is in mijn ogen niets.

 10. John July 25, 2009 at 9:02 pm #

  De grootste vergissing die Bartels Advocaten heeft gemaakt is de schikking met deze heren waardoor ze de helft van het met Palm Invest vergaarde geld nooit meer hoeven terug te betalen aan gedupeerden. Daarnaast hebben ze van Bartels ook nog de kans gekregen om 1 miljoen euro te verdienen. Maar met wat? Geen fatsoenlijk mens haalt het in zijn hoofd om met Klomp cs zaken te doen. Blijft over het criminele wereldje waarin de heren toch al zaten. Met als gevolg deze escalatie. Het is te hopen dat de gearresteerde gijzelnemers eens een boekje opendoen over de schimmige activiteiten van deze Palm Invest lieden.

 11. marlboro man July 26, 2009 at 8:26 pm #

  altijd al geweten dat roken slecht voor je is

 12. Drago July 30, 2009 at 9:32 pm #

  Deze jongens hale de 45 niet. Ik ga naar hun begrafenis om op de kistte spugen

 13. koxxinga November 9, 2009 at 3:05 pm #

  Ik ben zeer bebieuwd wie deze mannen waar kent iemand hun identiteit

  Beste Koxxinga,

  Even zoeken (maar dan wel de goeie woorden intypen) en je weet het zo!

  Hendrik Jan

 14. koxxinga December 25, 2009 at 12:57 pm #

  wat ik mij dan afvraag het gerucht gaat in haarlem en omstreken en dit wordt bevestigd door zijn curator opinternet dat bert versteeg vast zit voor deze zaak, wat kan in godsnaam zijn aandeel geweest zijn in deze macabere zaak,hij is te stom om voor de duvel te dansen.

 15. dean June 8, 2010 at 6:16 pm #

  precies zijn vader ook een oplichter eerste class…
  frederick klomp.. bvipm events ook daar de boel op zijn kop
  opruimen die gasten

 16. Leroy August 21, 2010 at 12:35 am #

  Beste Dean,

  Super hxc3xa9? Dat internet! Lekker verscholen achter je computertje je mening geven. Wat me wel opvalt is dat mensen nog al snel een mening vormen via dit medium zonder daadwerkelijke feiten te kennen. Volgens mij ben jij daar xc3xa9xc3xa9n van. Je kent de naam van zijn vader, prachtig gedaan kerel! Goede research noemen we dat. Maar waarom moet er dan zo’n quasi Peter R. de Vries reactie geplaatst worden? Oplichter? Waarom? Feiten? Ik lees ze niet. Jij lijkt weer xc3xa9xc3xa9n van de miljoenen mensen die achter de menigte aan loopt. Ik hoop niet dat je dat bij je vrouwtje thuis ook doet, wat zul je het moeilijk hebben dan..

 17. maarten August 21, 2010 at 11:12 am #

  ”Oplichter? Waarom? Feiten? Ik lees ze niet. Jij lijkt weer xc3xa9xc3xa9n van de miljoenen mensen die achter de menigte aan loopt. Ik hoop niet dat je dat bij je vrouwtje thuis ook doet, wat zul je het moeilijk hebben dan”

  Waarom vertel jij die feiten niet dan ? Jou reactie is eigelijk precies het zelfde; een hoop herrie maar weinig wol.. Als jij nou vind dat mensen op deze site nogal snel een mening vormen zonder feiten, vertel het ons dan.. Je suggereert hier meer van te weten dus ik ben benieuwd

 18. mike June 29, 2011 at 2:49 pm #

  Bert versteeg zit nu in ieder geval in Portugal en is gepakt met 1300kilo hasj.Begin juni stond het in de krant.Daar stond hij onder de naam Albert.v uit Velserbroek.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: