Zondag 12 juli: rare Chinezen

12 Jul

Frankvanardenneweb

xe2x80x9cDe kans is groot dat het Openbaar Ministerie niet ontvankelijk wordt verklaard,xe2x80x9d meldt advocaat Frank van Ardenne. Het zal een enkeling ontgaan zijn, maar in Den Bosch loopt de zogenaamde Raptuszaak, een al jaren slepende rechtszaak tegen elf xe2x80x9cvermeendexe2x80x9d Chinese mensensmokkelaars. Afgelopen week veegden alle advocaten de vloer aan met de openbare aanklagers die in deze zaak xe2x80x9chebben gelogen en het vertrouwen van de verdediging beschaamd.xe2x80x9d Zo ontkende het Openbaar Ministerie dat een belangrijke getuige werd beschermd, even later bleek dit wel degelijk het geval: justitie had informatie over deze getuige in april 2007 aan de rechtbank verstuurd met het verzoek deze later te vernietigen. Van Ardenne: xe2x80x9cAls een clixc3xabnt mij nu zou vragen of de rechtbank misschien meer weet dan hijzelf, kan ik niet meer volmondig xe2x80x98neexe2x80x99 antwoorden.xe2x80x9d

De bende zou zich ook hebben beziggehouden met afpersing, drugshandel en verboden wapenbezit, de 54-jarige xe2x80x98Peter uit Eindhovenxe2x80x99 zou de leider zijn, andere leden worden verdacht van betrokkenheid bij een dodelijke schietpartij in 2004 in Kerkrade.

Dat zal deze zijn:

xe2x80x9cBij een schietpartij bij het Roda JC stadion in Kerkrade worden op zondag 11 april, Eerste Paasdag, op klaarlichte dag twee mannen met kogels doorzeefd. Een van hen bezwijkt in het ziekenhuis. Het gaat om twee mannen van Aziatische afkomst.xe2x80x9d

No Responses to “Zondag 12 juli: rare Chinezen”

 1. Pietje July 12, 2009 at 1:57 pm #

  HJK deze tekst: Afgelopen week veegden alle advocaten de vloer aan met de openbare aanklagers die in deze zaak xe2x80x9chebben gelogen en het vertrouwen van de verdediging beschaamd.xe2x80x9d , kan toch niet waar zijn?

  Zoiets doet een OM niet! Vraag maar aan Siem & Ada. Hoewel daar hoef je vast niet om te vragen want Siem & Ada zullen vast wel hier op reageren.
  Het OM beschuldigen doen alleen maar gestoorde Louwesianen en daar hoor jij toch niet bij HJK?

 2. Siem July 12, 2009 at 4:01 pm #

  Pietje

  Mallerd, waar haal je het toch weer vandaan. Natuurlijk zit er ook bij het O.M. kaf onder het koren. En wat mij betreft moet ook dat natuurlijk keihard worden aangepakt.

  Wat je slotopmerking betreft: Dat zat toch wel een piet(s)je anders. In dit geval was het de dader die alles wat los en vast zat bij elkaar heeft gelogen. Louwes zelf dus.

 3. Jacqueline July 12, 2009 at 4:44 pm #

  @Pietje

  Dit wordt vragen om moeilijkheden 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: