Mailtje van Ina Post

26 Jun

Inapostnw1325Update 15.45 uur:

Ik kreeg een mailtje van Ina Post. Ze is een beetje overrompeld door de reacties.

"Wat een gedoe over het tijdstip en vergeet men de rest. Ik ben nog steeds niet van plan om mij in deze discussie te gaan bemoeien. Ben van mening dat dit bij de rechter hoort. Voor mij telde dat de zaak heropend zou worden en op welk punt dat gebeurde kon mij niet schelen als het maar heropend werd. Dat was het doel. HOERA, dat is gebeurd."

Verder vindt ze het raar dat je niemand hoort "over de valsheid in geschrifte die de politie gepleegd heeft. Blijkbaar zijn er nog veel mensen die hopen dat politie en justitie geen fouten maakt. Het zijn ook mensen. Ben me er inmiddels bewust, hoe pijnlijk ik dat ook vind, dat er altijd mensen zullen zijn die datgene zoeken om te veroordelen en niet kijken naar de punten die het tegendeel bewijzen. Wat mij is overkomen kan een ieder gebeuren. Gelukkig is de zaak nu heropend en ik hoop dat alles aan bod komt in een nieuwe rechtszaak."

Over het ‘novum’ zegt ze:

"De CEAS kwam met het tijdstip van overlijden aanzetten en natuurlijk heeft Knoops daar gebruik van gemaakt. Het vreemde is dat de door Knoops al eerder naar voren gebrachte punten opzij zijn gezet. Weet je, voor dit moment kan het mij niet zo veel schelen, het is heropend.

Ben zeer boos en verdrietig over Dr. Israels wat die allemaal uitkraamt. Ik heb hem nooit benaderd, ik was bezig professor  Merkelbach te benaderen, toen meldde Israels zich."

No Responses to “Mailtje van Ina Post”

 1. Jacqueline June 26, 2009 at 6:34 pm #

  Mevrouw Post laat u niet gek maken dat hebben ze 22 jaar lang proberen te doen en ze zullen ook niet stoppen.

  Vanaf nu alleen maar vooruit kijken!

  Valsheid in geschrifte door politieambtenaren(liever gezegd recherche) is geen onbekend verschijnsel netzomin als meineed plegen (door diezelfde verbalisanten) ten overstaan van een rechter. En diezelfde verbalisanten worden altijd wel weer beschermd door de OvJ.

  Het kan allemaal in de wereldje van Justitie. Helaas.

 2. wim June 26, 2009 at 7:36 pm #

  Gisteren had ik ook al geschreven dat bij herzieningen de politie onder vuur moet worden genomen omdat die hoogstwaarschijnlijk een potje hebben zitten fantaseren in hun ijver te scoren. Ina Post, laat ze allemaal als getuige verschijnen!

 3. Amer July 2, 2009 at 9:35 pm #

  Ik zocht het boek van Harrie Timmerman die ik in tegenstelling tot Knoops, hoog heb zitten maar boek blijkt niet meer leverbaar. Toen las ik dit:

  Click to access 29zomermisdaad.pdf

  Jeetje.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: