Zaterdag 26 april: Susan Boyle & 4,5 miljoen cash

25 Apr

Susanboylevk

Vroeg ik mij gistermiddag af of er bij het optreden van Susan Boyle niet wat doorgestoken kaarten in het spel waren, de Volkskrant heeft vandaag een reportage ‘Gespeelde verbazing’ waarin Hummie van de Tonnekreek uit de doeken doet hoe het verrassende optreden van Susan al maandenlang zorgvuldig is voorbereid.

                   *

De nationale recherche heeft in de nacht van donderdag op vrijdag in een appartement in Rotterdam ruim 4,5 miljoen euro aan cash geld gevonden. De politie had kortgeleden informatie over het adres gekregen. Het geld zat in zeven grote boodschappentassen, in brandkasten. De bewoner was niet thuis. Verder werd er een machinepistool (baby-uzi) met munitie gevonden. Dat wordt nog heel boeiend. Drugs- of witwasgeld of allebei. Ik herinner me een eerdere vondst van een ongelooflijke hoeveelheid cash geld, in Zaandam. Toen had iemand ‘misdaad anoniem’ gebeld. Zogenaamd. In het milieu zullen hier mensen voor moeten bloeden: wiens schuld is het dat het is ontdekt, wie hebben er gexc3xafnvesteerd, wie gaat dit betalen? Het is maar een klein bericht, maar ik denk dat we hier de komende jaren nog menigmaal mee worden geconfronteerd. In Zaandam ging het destijds om Colombianen, ik zal het nog eens opzoeken.

No Responses to “Zaterdag 26 april: Susan Boyle & 4,5 miljoen cash”

  1. Jay April 25, 2009 at 6:59 pm #

    Ik herinner mij ook nog een gevalletje in Zwanenburg. Ging ook om Columbianen.

  2. B.A. April 26, 2009 at 12:53 am #

    Als mensen als Het Zesde Zintuig al geloven, waarom dan deze geraffineerde prefab emotie-fabriek niet?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: