Maandag 30 maart: Arthur vertrekt; het GM-complot & Andrea

30 Mar

ArthurjimmyfrancineArthur Videler en zoon Jimmy zitten bijna in het vliegtuig, terug naar Isla Margarita. Misschien krijgt hij daar antwoord op de vraag waarvoor die 134.000.000 bolivar (ruim 30.000 euro) voor Michelle Arvelo bestemd was. Ik vraag me af of de zogenaamde betrokkenheid van Michelle bij de moord op Woudstra niet alleen gebaseerd is op de betaling van dat bedrag, op de de sterfdag van Woudstra. Dat zou ook in Nederland voldoende aanleiding zijn om iemand aan te houden, maar het kan ook toeval zijn: uit Wendy’s administratie blijkt dat er niks geheimzinnigs was aan die betaling. We blijven het volgen. Op de foto Arthur. Jimmy en moeder/oma Francine.

                                                          *

Wilders1Zelf ben ik niet zo van complotten, maar iemand seinde me in dat er warme connecties zijn tussen de PVV van Geert Wilders en het kamp De Hond/Dankbaar. Zo heeft de PVV in januari in de Tweede Kamer vragen gesteld over de zogenaamde schrijfproeven in de Deventer Moordzaak. Vervolgens hield De Hond wat opiniepeilingen waar de PVV heel erg gunstig uit naar voren kwam, met heel veel zetels. Voor wat hoort wat…

Als hier al sprake is van enige vorm van wederdienst, is de vraag of de PVV daar iets mee opschiet. Met vrienden als De Hond en Dankbaar heb je geen vijand nodig, de club – of hun aanhangers – is de laatste tijd weer lekker bezig. Zo werd afgelopen week door een van de getrouwen het privxc3xa9-telefoonnummer van een ‘niet-vriendin’ in allerlei reactie op internet gezet, open en bloot. Ik heb ‘m meteen weggehaald en de betreffende persoon een ban gegeven. Zou ik overigens in elk ander geval ook doen.

Het zijn praktijken die doen denken aan de Kristallnacht. Eigenlijk doet die hele ontwikkeling van de laatste jaren mij daar nogal eens aan denken, met het stigmatiseren van een bepaalde bevolkingsgroep (nu de Marokkanen). Ook toen waren de propagandisten gevaarlijke schreeuwlelijken en de leider had iets met haar (snorretje) en Oostenrijk. Zoek de verschillen.

                                                         *

Andrealuten1webOver de moord op Andrea Luten (15) uit Ruinen, in mei 1993, is heel veel geschreven, ook door mij. Het is nog altijd een raadsel wie het vijftienjarige meisje vermoordde toen ze van school naar huis fietste. Er zijn tal van verdachten in beeld geweest, maar nooit iemand die veroordeeld werd en eerlijk gezegd heb ik ook nooit het idee gehad dat men de echte dader te pakken had.

Er zijn vele theoriexc3xabn te berde gebracht, gisteren kwam er in een reactie xc3xa9xc3xa9n binnen die ik nog niet had gehoord, maar die op z’n minst verrassend is: dat Andrea door een jaloerse vrouw is opgewacht en vermoord. "Die had natuurlijk een man die verliefd op het meisje was. Dus: dna afnemen van de vrouwen die in dat cafxc3xa9 kwamen."

Dat cafxc3xa9 is het dorpscafxc3xa9 in Ruinen, van Andrea’s ouders, waar zij ook wel eens achter de bar stond. Meer achtergronden in Andrea kwam niet thuis

270 Responses to “Maandag 30 maart: Arthur vertrekt; het GM-complot & Andrea”

 1. Wim Dankbaar March 31, 2009 at 3:38 pm #

  Jezus, Hendrik Jan, dat doe je snel! Jouw naam uit de cc verwijderen. En ik had niet eens je volledige emailadres gequote.

  Kan hij zo wel door de beugel?:

  Hendrik Jan, was je bron voor je “primeur” nu Matt Hoorn of niet? Met andere woorden, heb jij nu Matt Hoorn genaaid? Of hij mij? Of jullie samen mij?

  Van: Receptie Witheet
  Aan: Wim Dankbaar
  Cc: Hendrik Jan Korterink
  Datum: 08 feb 2007 – 0:29

  (volgt hetzelfde verhaal)

  ********

  Wat een wereldje zeg, dat journaille. Men naait elkaar voor een scoopje, en zegt vervolgens: Ik was het niet! Mijn naam is haas!

  Ben blij dat ik er geen deel vanuit maak 🙂

  Beste Wim,

  je bent echt gestoord. Ik heb helemaal niks weggehaald, ik was niet eens thuis toen je die dingen postte. Moest er nog bij komen dat je mijn mail-adres erbij had gezet. Dat had ik inderdaad wel weggehaald (en jou meteen een eeuwige ban gegeven). Hoe doorgedraaid ben je eigenlijk?

  Hendrik Jan

 2. Boes March 31, 2009 at 3:40 pm #

  Hey Wim ,
  Ik heb je laatst gemaild via JFKunsolved,..geld dat adres nog? Ik heb geen ander adres meer van je.

  Groet Boes

 3. tinus March 31, 2009 at 4:10 pm #

  Het valt mij op dat de Louwesianen zo slecht vertegenwoordigd zijn in al deze reacties (wat een brei trouwens). Normaal duiken ze er meteen bovenop.

 4. Jan en Alleman March 31, 2009 at 5:20 pm #

  HJK,
  167 reacties bij dit artikel. ik ben ongeveer bij nummer 25 gestopt met lezen.
  wat een gezeik zeg.
  ik dacht dat “good old” chris een ouwehoer kon zijn, maar dit slaat alles.

  @ arie: hxc3xa8b jij geen leven?? wel? ga dxc3¡xc3¡r dan wat meer aandacht aan besteden.

 5. Peter V. March 31, 2009 at 5:26 pm #

  De vrouw van Geert Wilders is inderdaad in Hongarije geboren, maar ze is beslist geen etnische Hongaarse. En als je je dan nog afvraagt van wat voor etniciteit ze dan wel is, zal ik er maar gelijk bij zeggen dat ze ook geen Roma is. Ik neem aan dat het nu wel duidelijk moet zijn tot welke bevolkingsgroep de vrouw van Wilders behoort.

 6. Anonymous March 31, 2009 at 5:40 pm #

  Ik ben een alleestaande moeder met 3 kinderen, en leef van een uitkering!
  Mijn oudste zoon werkt en ik heb dat netjes doorgegeven aan de gsd.
  Nu de kindeen wat ouder zijn, ben ik ook weer met 1 opleiding begonnen, en loop stage.
  Nu zullen bepaalde van jullie wel denken, waar gaat dit over.
  Nou ik bedoel dus te zeggen, dat ik met bepaalde van jullie dus nog niet zou willen ruilen, al werken jullie.
  Want als je werkt, wil dat nog niet zeggen, dat je er bent hoor!

 7. De Joker March 31, 2009 at 6:10 pm #

  @alleenstaande moeder;
  Trekt het je niet persoonlijk aan!
  Laat dat over aan de “voor of tegen” Wilders hetzij Louwers reactanten.

  Waar ging het alweer over?.

 8. Arie March 31, 2009 at 6:31 pm #

  Beste alleenstaande moeder,

  Best wel lastig om van een uitkering rond te komen en dat nog wel met 3 kinderen.

  Dat heb je helaas te danken aan de allochtonenpartij.
  Je moest eens weten hoeveel geld er per jaar aan de asielindustrie wordt uitgegeven.
  Al die welzijnswerkers, gesubsieerde arbeidskrachten die deze cultuurverrijkers bezig moeten houden.

  Tel daarbij op alle subsidies die worden verstrekt aan “kansen”, probleem jongeren, jongeren met een culturele achterstand.
  En dan nog de criminaliteit dat voor een heel groot % wordt veroorzaakt door onze medelanders, cultuurverrjkers en asielzoekers.

  Dan blijft er voor jou maar weinig over.

  Bedank die linkse kliek maar.
  Die zijn verantwoordelijk voor jouw geldproblemen.

  Om nog even aan te geven…..

  89% van alle asielzoekers (met en zonder verlijfsvergunning) hebben geen werk.
  Leven dus op kosten van de belastingbetaler.

  Tsja….. zo gaat dat al jaren.

 9. De Joker March 31, 2009 at 6:39 pm #

  @Arie;
  Alles goed vriend?.
  Weet je de afkomst van de Alleenstaande moeder?.
  You never now!.

 10. Arie March 31, 2009 at 6:43 pm #

  Een alleenstaande moeder mag voor 3 kindertjes zorgen, welke kleur maakt niet uit.

  Veel ouders dumpen hun kind(eren) een aantal maanden na de geboorte in een creche omdat pappa en mamma carriere willen maken.

  Ik schijt op deze figuren.

 11. Jay March 31, 2009 at 7:59 pm #

  Arie, ik zeg niet dat je gelijk hebt. Ik zeg ook niet dat je ongelijk hebt. Maar de manier waarop je de dingen stelt roept zoveel weerstand op bij mensen dat het vandaag alleen maar weer over jou gaat. Dat kan niet de bedoeling zijn en dat vind jij volgens mij net zo. Laat het verleden nou eens rusten en begin gewoon eens opnieuw. Zul je meemaken dat het ook anders kan.

 12. Pipo de Brown March 31, 2009 at 8:54 pm #

  Arie, wederom roerend met je eens.

  Gewoon zoals het vroeger was. Vader gaat werken, en moeder is thuis als de kindjes uit school komen.
  En niet alletwee een dikbetaalde baan omdat ze zo nodig 3 keer per jaar op vakantie moeten.
  Overigens, een kennis van me heeft een dikke baan in de IT, maar moeder meent dat het nog meer moet. En de kinderen? Die worden ‘s avonds om rond een uur of 7 opgehaald bij oma.
  Waar ben je dan in godsnaam mee bezig?
  Vreemd hxc3xa9. al die ontspoorde kinderen op zo jonge leeftijd.

 13. Pipo de Brown March 31, 2009 at 8:56 pm #

  Arie, heb je het nieuws gezien over die Marokkanen die daar in Marokko zitten en hier nog kinderbijslag beuren?
  De 2e kamer vind dat fraude en gaat vragen stellen. Goh……?!

 14. matt March 31, 2009 at 9:02 pm #

  @ Arie

  Grow up, get a life, praat geen poep!

 15. A.S March 31, 2009 at 9:08 pm #

  Ben ik net een dagje weg Arie ga jij even slim doen tegen alleenstaande moeders. Lees morgen even de ‘ Telegraaf ‘ pagina 2.

 16. Francine Valkenburg March 31, 2009 at 9:12 pm #

  Ada, de mens wikt, God beschikt, ik ga uiteraard mijn ziekte niet vededigen. Als ik een betere dag heb, probeer ik er wat van te maken. Ik gun niemand, maar dan ook niemand, ik gebruik geen morfine meer, en heb heel veel pijn, dat is mijn keuze, natuurlijk gebruik ik wel medicatie, kind , je mag van mij aannemen dat dit niet eenvoudig is! Hoe lang ik het zal redden? Ik weet het niet, een ding kan ik je wel vertellen, als ik er uit ga zien als een levend lijk, maakt H.J.K. geen foto meer van me, zo integer is hij nou ook weer wel. Ada, begrijp jij dat ik een vrouw ben die er een beetje aantoonbaar uit wil zien? Vr.groet, Francine.

 17. Arie March 31, 2009 at 9:16 pm #

  Daar hebben we onze eigen Tara Singh Varma weer.

 18. Ada March 31, 2009 at 9:25 pm #

  Oh ja, Francine, ik begrijp het absoluut, ik gaf al aan dat iemand’s uiterlijk niet perse iets hoeft te zeggen over de staat waarin het lichaam verkeerd. En het is duidelijk op de foto, een dikke laag make up. Laat ik duidelijk zijn, ik gun IEDEREEN het leven. Echt iedereen, niemand uitgezonderd.
  Maar voor iemand die een paar weken geleden zei dat ze 24/7 thuiszorg had, en in Nederland krijg je dat alleen palliatief, vind ik het echt en oprecht bijzonder dat je deze week ineens in staat bleek van je sterfbed af te reizen naar een gezellig tentje voor een ontspannen bakje koffie met (verguisde) zoon en kleinzoon. Singh Varma gaat mij te ver, ik wil zo niet denken, maar neem me het eens kwalijk?

 19. Ada March 31, 2009 at 9:29 pm #

  Toevoeging:

  Maar goed, wat doet het er toe? Moeten we hierover discussieren? Liever niet, als het aan mij ligt. Ik persoonlijk heb meer last van de twee aan elkaar gebonden, met ongebluste kalk overgoten lichamen van Wendy en Joyce. Wat Wendy op haar geweten heeft weet ik niet, wel weet ik dat de kleine meid dit niet verdiend heeft. Waarom is zij ook vermoord? Dat zou een discussiepunt moeten zijn, los van haar oma.

 20. De Joker March 31, 2009 at 10:45 pm #

  Vragen stellen die daderkennis vergen zullen echt niet op een forum worden beantwoord.Eigenlijk is het een zinloze actie!.Het verwerkt misschien verdriet maar bijdragen aan de oplossing doet het niet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: