Zondag 29 maart: Leo de Haas & de moord op Koopman

29 Mar

LeodehaasKan ik niks aan doen, maar ik moet dan even beginnen met ‘het weiland is niet meer zo groen voor Leo de Haas’, gexc3xafnspireerd op de bekendste zin uit de Nederlandse misdaadhistorie (‘Het weiland is groen voor de haas’, auteur: Cor van Hout). Schiet mij nu ineens te binnen: wordt het geen tijd voor een misdaadquiz op televisie?

Hoe dan ook, Leo de Haas en zijn echtgenote Esther zijn de laatste weken opgejaagd wild in de media, door hun vechtscheiding. Ik zou me er anders niet mee hebben bemoeid, ware het niet dat in het moddergooien (niet door Leo) het verleden van Esther wordt opgerakeld en er wordt gesuggereerd dat zij iets te maken heeft gehad met de moord op haar vorige echtgenoot, Renxc3xa9 Koopman. Het klopt wel dat de man is vermoord, maar niet door haar. Destijds heb ik daar eens een reportagetje over gemaakt. Staat hier

No Responses to “Zondag 29 maart: Leo de Haas & de moord op Koopman”

  1. chris March 29, 2009 at 1:43 pm #

    Het gebeurt bijna nooit en daarom alleen al is het een unieke rechtszaak. Aanstaande maandag staat een oud-rechter voor de rechter. Mr Wicher Wedzinga moet zich verantwoorden voor het schenden van het geheim van de raadkamer….

    http://rechtbankverslaggever.wordpress.com/2009/03/29/rechter-voor-de-rechter/

  2. peter March 29, 2009 at 11:58 pm #

    Ik zie uit naar een journalistiek verslag van de zitting.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: