Woensdag 25 maart: Mis met Willem, Joanne, 'Opa' en Goeiemoggel

25 Mar

WillemkestelooRaadsels te over, maar wel veel kans dat ze allemaal worden opgelost. Gisteren had ik het over Willem Kesteloo uit Soesterberg. In de berichten was nogal nadrukkelijk naar voren gekomen dat hij er verschillende relaties op nahield met dames, mijn suggestie was dat ‘een vriendje’ van zo’n juffrouw de rover/moordenaar zou zijn. Van iemand die meer weet hoor ik dat ik hiermee op een verkeerd spoor zit. Ik zal mijn andere suggestie (was eigenlijk de eerste, maar als er zxc3xb3 nadrukkelijk over vrouwen wordt gesproken…) maar niet verwoorden, we wachten het wel af.

                                                          *

Joannenoordink2webIn de zaak van de in december onder raadselachtige omstandigheden verdwenen Joanne Noordink uit Aalten zijn deze week twee arrestaties verricht: eerst een Fries die persoonlijke spullen – waaronder vermoedelijk haar mobieltje en wellicht de lap-top – in bezit heeft gehad en daarna een de 32-jarige Irakees Ersan uit Aalten, een bekende van Joanne. Ook bij hem is er alleen een link met een ‘persoonlijke bezitting’: het mobieltje. Bijna niemand die hem kent kan zich voorstellen dat hij op een andere manier bij haar verdwijning, wellicht moord, betrokken is geweest. Maar als hij inderdaad haar mobieltje had, heeft hij wel heel wat uit te leggen.

                                                  *

Over de moord op ‘de overblijf-opa’ in Amsterdam-Zuid is weinig te zeggen als de identiteit van het slachtoffer niet bekend is. Zal vandaag wel naar boven komen. Het lijkt een zeer gerichte actie, bijna een liquidatie. Later ongetwijfeld meer.

                                                             *

Was het niet vorig jaar dat ergens in het noorden iemand op straat werd mishandeld/vermoord omdat hij midden in de nacht iemand groette in het Fries, wat werd opgevat als een scheldwoord? Op de Veluwe kunnen ze het ook. In augustus werd in Hattem de 34-jarige H.S. begroet door een voorxc2xadbijganger die ‘Goeiemoggel’ tegen hem zei. Hij dacht dat hij ‘kankermongool’ hoorde. Kende die malle reclame blijkbaar niet. "Ik vroeg hem drie keer wat hij zei en hij bleef het maar herhalen. Toen werd ik zo kwaad dat ik hem een duw gaf. Daarna belde ik de politie, maar hij bleef vervelend, waardoor ik nog een duw gaf,xe2x80x9d aldus de Hattexc2xadmer. Het slachtoffer viel om bij de schermutselingen. Dat kwam volxc2xadgens S. omdat hij zo dronken was. Volgens het slachtoffer viel hij door de klappen. Het kwam S. bij de rechtbank in Zutphen te staan op een boete van 280 euro, meldt de Stentor.

Groeten ‘s nachts? Beter van niet. Dat ‘goeiemoggel’ heb ik trouwens nooit begrepen. Schijnt te maken te hebben met heel domme mensen die niet kunnen sms’en maar alleen als ze KPN hebben dat wel kunnen. Of zoiets. Heb je dan een ander toestel en heeft alleen KPN dat? Aan de snelheid van verbinding zal het niet liggen, lijkt mij.

115 Responses to “Woensdag 25 maart: Mis met Willem, Joanne, 'Opa' en Goeiemoggel”

 1. P March 28, 2009 at 12:34 am #

  o o wat leuk de jantjes maar ja je moet wat te doen hebben je bent een kansloos zielig figuur

 2. ada March 28, 2009 at 12:43 am #

  die fredje ceesv en quapatetorbis en de jantjes hebben hetzelfde ip nummer dus die persoon is rijp voor een inrichting lijkt me wat een shizofreen maar ja die is nooit alleen hahahhahahhaha

 3. patrick March 28, 2009 at 3:08 am #

  stelletje blije mariniers ik wist niet dat jullie zo een stel kleuters waren

 4. Fredje March 28, 2009 at 6:34 am #

  @HJK

  Waarschijnlijk zat jij in 1, ik in 2.
  Dus wie v.d.Graaf is weet ik niet.
  Maar de eerste paar vragen:
  Buurland Thailand, verblijf voor een week of 8 in het Ambassador Hotel in Jomtien ( bij Pattaya)
  Daar hebben wij ook R&R gehad en ik ben daarna nog een keer 12 dagen naar het Ambassador gegaan.
  Om vervolgens na mijn term weer 4 weken naar Pattaya terug te gaan whaahaaaaaa

  Dus nogmaals, ik heb in Cambo2 gezeten en moet derhalve het antwoord op jou laatte vragen schuldig blijven.

  Maar ik stel er nog maar een paar als je twijfelt.
  Welk vliegveld kwamen wij (en jullie ) aan?
  Vertel me dat dan eens. U…..
  En in welke haven werd het materiaal aangebracht? S…..

 5. Fredje March 28, 2009 at 6:36 am #

  @ ADA,

  Ik geloof niet dat ik hetzelfde ip-adres heb als die anderen, ik reageer gewoon onder mijn eigen naam, niet via een proxy of wat dan ook.
  En ook niet onder verschillende namen.

  Helaas voor je.

 6. Fredje March 28, 2009 at 6:44 am #

  Ik zal zelf de antwoorden maar geven HJK, voor mensen weer gaag Googlen.
  Utapao en Sattahip.
  Zo voldoende HJK?

  Verbaast mij trouwens enorm dat er zo’n twijfel is rond mijn persoon en mijn diensttijd.
  Blijkbaar dus toch mensen die het een enorm iets vinden als je in ooit bij het Korps Mariniers in dienst hebt gezeten.

  Dat er hier op deze site tussen zitten die doen alsof, tsja wat boeit mij dat.
  Laat ze lekker.

 7. xxx March 28, 2009 at 7:38 am #

  Je hebt ze ebij hoor, een beetje intressant zitten doen omdat ze bij de marine zijn geweest.
  Nou zeg als ze bij het korps allemaal hetzelfde zijn als die gasten op deze site!

 8. Ada March 28, 2009 at 10:44 am #

  @ Fredje…

  De posting van 0.43 was niet van mij maar van een kneus die mijn naam misbruikte. Alleen de ‘semper fi’ posting was van mij…

 9. hjk March 28, 2009 at 11:00 am #

  fredje spreekt de waarheid

 10. Marina March 28, 2009 at 12:29 pm #

  “Fredje spreekt de waarheid”
  Wat gek, daar heb ik geen moment aan getwijfeld. Dat Fredje zich hier “moet” verdedigen slaat nergens op.

 11. Fredje March 28, 2009 at 3:40 pm #

  Geeft niet Marina,

  Ik heb geen enkele reden om hier te gaan bluffen over mijn tijd bij het Korps Mariniers, ondanks dat enkelen daaraan twijfelen.
  Op strikvragen geef ik altijd graag antwoord.
  Nogmaals, kijk er niet al te hoog tegenop, zo spannend is het niet (altijd).

  Verders wilde ik het hierbij laten.

  –Ask permission to close down on this frequency. Roger Out–

 12. xxx March 28, 2009 at 4:02 pm #

  Je hebt geschikt en ongeschikt(reclame)

 13. ook Qua Patet Orbis January 11, 2010 at 10:51 am #

  zelf ook een tijd bij de baas geweest.

  maar wat willen we hier bereiken??

  Lees hfst4 van je handboek Marns nog eens.. (ik las die altijd voor in de kopkamer B2 MSKSAV(LOL))

  … eens Marinier, altijd Marinier.

  je hoeft jezelf niet meer te bewijzen, Al! en dan zeker niet hier.

 14. vries 060560 January 11, 2010 at 8:54 pm #

  Qua Patet Orbis

  Niks fiksers hoor je hier niet over! Klasje 92/6 rule. CeesV = novice = een niks fikser!
  Koop maar wat spullen bij de dump loser

 15. Fredje January 11, 2010 at 9:02 pm #

  @ QPO,

  Deed je dat vxc3xb3xc3xb3r of nxc3 dat je als een balletje Las Delicias of de Caracas Bar in San Nicolas uit kwam rollen??
  Huh huh lol……..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: