Donderdag 26 februari: Crime in Tropics & Brabantse leut

26 Feb
Videlerlucia"Of het feit dat er juist een ruzie was tussen woudstra en een grote pooier van het eiland.. ? was er misschien dan toch meer aan de hand dan alleen toeristenbussiness? misschien wel
wendy videler, venezuela | 11:21 | 25.02.09"
Een reactie in de Telegraaf. Zogenaamde geplaatst door Wendy Videler. Een van de betrokkenen heeft een zieke geest. Arthur Videler zou graag het ip-adres van de inzender achterhalen, maar daar werkt de Telegraaf niet aan mee. Volgens Arthur wordt zoon Faay overigens helemaal niet gezocht en woont hij in Manolo, maar er zijn meer tegenstrijdige berichten.
Over de zogenaamde betalingen door en aan Wendy is ook weinig duidelijkheid, Arthur heeft vanaf het begin al gevraagd om afschriften, maar heeft daar nooit iets van mogen zien. Ik heb ook contact gehad met Sipke en toen had hij het ook over stukken, maar hij liet niets zien. Arthur is overigens graag bereid naar Nederland te komen, als iemand zijn reis- en verblijfskosten betaalt (justitie?).
                                                             *
Er is meer onheil in de tropen, maar dan aan de andere kant. In Thailand is afgelopen week huiszoeking gedaan in  "a property located at the TW City Home 1 Village in Soi Kow Noi" door de narcoticabrigade. Eigenaar van het onroerend goed is Hans Heinz Willem Arne De Graaf (44) uit Nederland. Hij was op 6 januari aangehouden, samen met zijn vrouw Khun Giraporn (38), in verband met het leveren van drugs uit de klasse 2 (soft?). In totaal zijn twee huizen en twee appartementen van De Graaf onderzocht. Hij is wel weer vrij, maar moet in Thailand blijven tot hij zijn onschuld heeft aangetoond.
                                                             *
ValkcoverDinsdagavond, op de terugweg van Belgixc3xab (bezoek aan de moeder van Arthur) was ik even neergestreken in het restaurant Princeville in Breda. Ook Van der Valk. Over Gerrit van der Valk hoorde ik vorige week op Bonaire nog iets moois. Toen Marlies van der Kouwe werd vermist, gingen haar ouders en broer en zus uiteraard meteen naar Bonaire. John van den Heuvel vroeg zich toen in een stukje in de Telegraaf af of de familie die kosten allemaal zelf zou moeten betalen, een paar dagen later kwam hij daarop terug en toen bleek dat het al geregeld was, overigens zonder te zeggen door wie.
Ik hoorde nu dat Gerrit van der Valk persoonlijk er direct al voor had gezorgd dat de familie op kosten van Van der Valk in het Plaza Resort kon blijven, al voordat Van den Heuvel er over had geschreven. Een laatste mooie daad van de onlangs overleden Peetvader.
Als komende van boven de rivieren heb ik niet veel met carnaval, maar dinsdagavond kwam ik in Princeville in een staartje terecht: in het restaurant kwam een vrolijk en verkleed gezelschap binnen, zingend en plezier makend. Om daar te gaan eten. Toen was ik voor het eerst een beetje jaloers op ‘de echte carnavalsvierders’. Ik heb mijn telefoontje even op de camera-stand gezet, de beelden zijn naatje, maar het gaat om het geluid. Voor de liefhebbers: hier

No Responses to “Donderdag 26 februari: Crime in Tropics & Brabantse leut”

 1. peter February 26, 2009 at 9:37 am #

  idd naatje

 2. Francine Valkenburg February 26, 2009 at 9:42 am #

  Arthur, kom maar, ik betaal jouw ticket, dat weet je donders goed; voor alle duidelijk heid, je kunt niet bij mij logeren. Ik heb 24 uur verpleging. Je zorgt voor eigen onderdak. Dan kun je je verantwoording nemen voor je jongste zoon; Ik weet niet of ik je wel wil ontmoeten, maar ik betwijfel of je de guts hebt om te komen; misschien wil H.J. het ticket regelen, want je bent in staat om het geld aan te nemen en niet te komen; Ik geef H.J. het geld wel voor de ticket; je moeder

 3. Bert February 26, 2009 at 12:05 pm #

  Volgens de pattayadailynews.com zou De Graaf in cocaine hebben gehandeld en heeft de politie beslag gelegd op 3 huizen en 2 condo’s, die op zijn naam stonden. Het hele verhaal, incl. foto’s. is daar te lezen.

 4. ed February 26, 2009 at 6:02 pm #

  Francine,
  Is het niet effectiever om hem even te bellen? Misschien leest hij dit blog niet en met bellen heb je gelijk je antwoord.

 5. Francine Valkenburg February 27, 2009 at 6:09 pm #

  Dacht je nou echt dat hij de tel. opneemt? wil je zijn nummer?Ik geef het wel ,hoor, nee, mijnheer is allang pleite, vr. groet francine.

 6. Mia February 27, 2009 at 8:40 pm #

  Klopt het, dat Peter R met de zaak Videler/Woudstra bezig is?

 7. ed February 28, 2009 at 3:36 pm #

  @Francine
  En dacht jij echt dat-ie kwam? Mijn punt is dat oproepen hier van jou aan Arthur weinig effect op hem zullen hebben dus waarom maak je ze dan.

  Als ‘meneer al lang pleite is’ Wat dragen dan woorden als ‘je kunt niet bij mij logeren hoor’ dan nog bij.

 8. Francine Valkenburg February 28, 2009 at 8:21 pm #

  Beste Ed, je weet dat ik terminaal ben, ik heb 24 vepleging, en maar een logeerkamer. Anders had ik hem echt wel laten logeren hoor! vr, groet. Francine.

 9. ed March 1, 2009 at 2:33 pm #

  Het gaat er niet om of jij terminaal bent of niet Francine. Je plaats hier een open bericht aan je zoon, waarvan je zelf al zegt dat hij er niet op in zal gaan en ik vraag me dus gewoon af wat het nut is van zo’n bericht, anders dan hem zwart maken.
  Ik kan geen uitspraak doen over je terminaliteit en 24 uurs verpleging maar klaarblijkelijk ben je nog kwiek genoeg om achter een computer te zttten.
  Hoe dan ook, het is hier geen persoonlijke discussie site. Wat mij betreft is de discussie dan ook gesloten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: