Zondag 11 januari: ongeluk op het slechte pad?

11 Jan

EerselZaterdagavond zijn twee mannen in de straat Stokkelen in Eersel (Noord-Brabant) om het leven gekomen toen hun auto na een politieachtervolging over de kop sloeg, meldt de Telegraaf. Ze trokken de aandacht van de politie omdat ze xe2x80x9eopvallend verkeersgedragxe2x80x9d vertoonden. Toen agenten ze sommeerden hun auto aan de kant te zetten, gingen ze ervandoor. De agenten zetten de achtervolging in, maar verloren de mannen uit het oog. Korte tijd later troffen ze de auto van de verdachten aan op de inrit van een woning. Ze waren door een heg gereden en over de kop gevlogen.

Het lijkt erop dat de twee op het slechte pad waren, anders hoef je niet te vluchten. Of de bestuurder was dronken, dat kan ook, maar bij Eersel en Bergeijk gaan bij mij direct alle lampjes branden. Niet zozeer vanwege Peerke van Eersel van Radio Bergeijk, als wel omdat er in deze regio nogal wat personen wonen die we in onze branche nogal eens tegenkomen, althans: de namen. Bijvoorbeeld ‘de man van Eersel’. Navrant detail: net onder het berichtje over die man van Eersel stond een stukje over ‘vijftig manieren om dood te gaan.’

Niet al te lang geleden lag er ook een lijk in Eersel en bij de beruchte vadermoord in Bergeijk was ook iemand uit Eersel betrokken. Ik ben benieuwd of de slachtoffers in die zin ‘bekenden’ zijn. Wat overigens niet wegneemt dat het hoe dan ook een uitermate trieste aangelegenheid is, ik vermoed dat het om jonge mannen gaat in de kracht van hun leven die wellicht niet meer dan xc3xa9xc3xa9n fatale beslissing namen.

No Responses to “Zondag 11 januari: ongeluk op het slechte pad?”

 1. zeur January 11, 2009 at 2:02 pm #

  Wat een gelul zeg, je weet helemaal niets van de toedracht en haalt er zaken bij die er helemaal niets mee te maken hebben.

  Kortom gelul

  Iemand uit Eersel

 2. Robbie January 11, 2009 at 2:41 pm #

  Word een beetje moe van die mensen die anoniem zogenaamd allemaal info hebben… Of zeg wat duidelijks of zeg helemaal niks… Ga niet zo intressant zitten doen..

 3. ..... January 11, 2009 at 3:04 pm #

  @zeur
  jij moet niet zo zeuren sukkel

 4. Patrick January 11, 2009 at 6:25 pm #

  Het waren geen lieverdjes en zeker niet als je ook vuurwapen gevaarlijk bent.

  voor de nabestaande is het erg voor de “daders” moet je maar niet vluchten.

 5. Tuur January 11, 2009 at 6:29 pm #

  Die iemand uit Eersel heeft wel een punt hoor. Het slaat nergens op om meteen allemaal oordelen te vellen over de twee mannen in de auto. Ik zie bij de reacties in de telegraaf ook allemaal zwaar debiele dingen.. “het zullen wel 18/19jarige zijn met petjes en oorbellen.” Dus, alle 18/19jarige met petjes en oorbellen doen bij voorbaat zulke dingen? Wat een flauwekul!

 6. Patrick January 11, 2009 at 6:30 pm #

  xc3xa9xc3xa9n kwam uit eindhoven en was 42 jaar van de andere man is nog niet bekend wie het is

 7. Tuur January 11, 2009 at 6:34 pm #

  klopt dat is inderdaad gewoon te lezen. Maar waarom moeten mensen dan nog steeds zo dom reageren? “Opgeruimd staat netjes” Er staat nergens dat deze twee mannen zware criminelen waren! :S :S Waarom moet er dan toch dom op gereageerd worden?

 8. Tuur January 11, 2009 at 6:35 pm #

  En al waren ze criminelen, dan nog zeg je dat toch niet? Echt super kinderachtig.

 9. Zeur January 11, 2009 at 6:43 pm #

  Ja ik weet er wel degelijk meer van, ik ken de betrokkenen zelfs, ik keur niet goed wat hij gedaan heeft, maar het gemekker in het artikel gaat helemaal nergens over en heeft niets te doen met dit ongeval.
  Het is gewoon vuilbekkerij over Eersel en Bergeijk.

  En anoniempje ……. jij bent hier de sukkel, lekker veilig achter je schermpje.

  @ Patrick, jij kent hem ook? Het was idd geen lieverdje.

 10. Patrick January 11, 2009 at 7:07 pm #

  Als Pers hoor soms nog wel eens wat. Het is oortjes en oogjes open als je aan het fotograferen bent en veder mondje dicht.

  :-))

 11. Springer Spaniel January 11, 2009 at 7:43 pm #

  Suggestieve berichtgeving; nog even en alle inwoners van Eersel en Bergeijk zijn bij voorbaat crimineel positief.

 12. Patrick January 11, 2009 at 9:13 pm #

  De slachtoffers zijn een 42-jarige Eindhovenaar en een 48-jarige man uit Best. Het zijn bekenden van de politie.

 13. uit oekraine January 17, 2009 at 7:56 pm #

  ik hoorde van de week het nieuws dat dennis verongelukt was. mijn respect naar zn kinderen en ex vrouw. alle mensen die hem niet kende moeten niet praten en oordelen, hebben jullie persoonlijk ooit last van deze man gehad? lijkt me niet..

 14. djowenna September 4, 2009 at 7:59 pm #

  luister ik wil niet lullig doen mensen die deze personen nog niet eens kennen moeten ze mond dicht houden wat nou als het jou vader was en ze zijden zo iets wordt je toch ook boos dus loop niet over andere mensen te lullen als je ze nog niet eens kent…

 15. melkboer March 15, 2011 at 1:47 pm #

  hmmm,ik ken ze dus wel en het waren echt niet de aardigste personen.je kan crimineel zijn maar dan nog kan je dan een aardig persoon zijn en dat waren deze twee personen beslist niet.je had er zo ruzie mee,als ze ergens een cafe binnenkwamen kon je erop wachten wanneer het fout zou gaan.
  zijn ex-schoonfamilie woont nog in eersel,tenminste de meeste of in de regio en zij zijn van het zelfde laken een pak.ik zeg niet dat het niet erg is maar je moet niet net doen of het erg fijne mensen waren.

  groetjes de melkboer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: