Slachtoffers Eersel

11 Jan

Update 19.45 uur:

Een van de twee slachtoffers bij het ongeluk in Eersel is de 42-jarige Dennis S., zwager van Peter S. Dennis heeft een strafblad en is nog niet zo lang vrij na een straf van drie jaar te hebben uitgezeten in de zaak van Roger van H.(de Lange van Den Bosch). Dennis stond bekend om zijn rijstijl. Hij had twee zoons en xc3xa9xc3xa9n dochter.

De identiteit van het andere slachtoffer is nog niet bekend (bij ‘de bronnen’)

7 Responses to “Slachtoffers Eersel”

 1. Jacqueline January 11, 2009 at 8:32 pm #

  En nu? Maakt dat alles minder erg?

  Vertel ook nog even waar hij voor gezeten heeft misschien kan iedereen dan roepen “maar goed ook”

  R.I.P. fam. S en ik wens jullie veel sterkte toe.

 2. I&I January 11, 2009 at 9:00 pm #

  @Jaqueline: Dat zegt HJK toch niet?

  Het is gewoon weer een heel tragisch ongeluk. Daarnaast is het natuurlijk niet zo slim om zo roekeloos voor de politie te vluchten, zeker niet in NL. Hoe fout of crimineel ook. Niemand verdiend zoiets.

 3. I&I January 11, 2009 at 9:00 pm #

  @Jaqueline: Dat zegt HJK toch niet?

  Het is gewoon weer een heel tragisch ongeluk. Daarnaast is het natuurlijk niet zo slim om zo roekeloos voor de politie te vluchten, zeker niet in NL. Hoe fout of crimineel ook. Niemand verdiend zoiets.

 4. I&I January 11, 2009 at 9:00 pm #

  @Jaqueline: Dat zegt HJK toch niet?

  Het is gewoon weer een heel tragisch ongeluk. Daarnaast is het natuurlijk niet zo slim om zo roekeloos voor de politie te vluchten, zeker niet in NL. Hoe fout of crimineel ook. Niemand verdiend zoiets.

 5. I&I January 11, 2009 at 9:00 pm #

  @Jaqueline: Dat zegt HJK toch niet?

  Het is gewoon weer een heel tragisch ongeluk. Daarnaast is het natuurlijk niet zo slim om zo roekeloos voor de politie te vluchten, zeker niet in NL. Hoe fout of crimineel ook. Niemand verdiend zoiets.

 6. I&I January 11, 2009 at 9:00 pm #

  @Jaqueline: Dat zegt HJK toch niet?

  Het is gewoon weer een heel tragisch ongeluk. Daarnaast is het natuurlijk niet zo slim om zo roekeloos voor de politie te vluchten, zeker niet in NL. Hoe fout of crimineel ook. Niemand verdiend zoiets.

 7. angelique June 14, 2011 at 10:53 am #

  R.I.P hun heb sware respect voor hun. niemand verdiend zowiets dennis, dennis, dennis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: