Ontsnapte 'Kucho' op Bonaire aangehouden

30 Dec

Lopezweb_2Update 17.45 uur:

Politievoorlichter Junny Lopez meldt vanaf Bonaire dat vandaag (dinsdag) omstreeks 10.30 uur  de politie de twee gevangenen opgepakt die tussen zaterdag 20 december en zondag 21 december 2008 uit het Huis van Bewaring op Bonaire waren ontsnapt. Het gaat om Rendolf Engelhardt en  Sigmar Marchena. Beiden werden samen in een woning in de wijk Nikiboko aangehouden en naar het politiebureau Kralendijk overgebracht. Marchena (alias ‘Kucho’) wordt verdacht van het helpen wegwerken van het lichaam van Marlies van der Kouwe. Inmiddels staat het bericht ook in de Telegraaf

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: