Gerard Hamer overleden & moordplan Dutroux

30 Dec

GerardhamerUpdate 11.30 uur:

Schokkend bericht: Gerard Hamer, de laatste tijd vooral bekend als advocaat van Jesse Remmers, zou zijn overleden aan een hartaanval. Ik hoorde het uit advocatenkring, kan nog geen bevestiging vinden. De laatste keer dat ik hem sprak was in januari van dit jaar toen hij mij vriendelijk liet weten dat over zijn clixc3xabnt Jesse R. geen enkele mededeling wordt gedaan, "zelfs niet of hij mijn clixc3xabnt is."

                                                      *

TrabelsiDe overplaatsing van Marc Dutroux heeft volgens de Gazet van Antwerpen te maken met de Tunesisch-Belgische terrorist Nizar Trabelsi, die plannen zou hebben gehad hem te doden in de gevangenis van Ittre. Beiden zijn overgeplaatst. Dutroux verhuisde de dag voor Kerstmis naar Nijvel, Trabelsi eerder al naar de gevangenis van Brugge.

Volgens cipiers in Ittre circuleerden er geruchten dat de Trabelsi plannen had om Marc Dutroux om te brengen en binnen de gevangenis handlangers zocht.

Ex-voetbalprof Nizar Trabelsi werd in 2004 tot een gevangenisstraf van tien jaar veroordeeld omdat hij een aanslag beraamde op de legerbasis van Kleine Brogel. Hij werd in het verleden al verschillende keren overgeplaatst. Onder meer uit vrees dat moslimterroristen hem zouden willen bevrijden. Zie ook bericht in de Telegraaf

No Responses to “Gerard Hamer overleden & moordplan Dutroux”

 1. Jay December 30, 2008 at 8:04 pm #

  “De Amsterdamse strafrechtadvocaat Gerard Hamer is maandag op 54-jarige leeftijd plotseling overleden. Vermoed wordt dat hij getroffen is door een hartstilstand terwijl hij naar huis fietste. Dat zei een van de advocaten van kantoor Cleerdin en Hamer dinsdag naar aanleiding van een bericht van de Misdaadjournalist.”

  Beste Jay,

  ik zag dit berichtje op nu.nl, maar dan ipv misdaadjournalist Elsevier. Denk wel dat Elsevier het van mij had, maar dit is wel het laatste om je druk over te maken bij zo’n triest geval. In de loop der jaren heb ik toch regelmatig met Hamer te maken gehad.

  Hendrik Jan

 2. Crimesite December 30, 2008 at 8:35 pm #

  Ere wie ere toekomt HJK. Jij was de eerste die het trieste nieuws bracht.

 3. 2e December 30, 2008 at 8:44 pm #

  Een goed en oprecht mens, heeft zijn aards bestaan ingewisseld voor een verder leven in het hiernamaals.

  Heel veel sterkte voor zijn familie en vrienden is hier zeker op zijn plaats.

 4. Marjan January 2, 2009 at 11:38 am #

  Hij was een zeer sociaal bewogen mens.Voor de “”Tweedevander helststraat “”[van kantoor tot ostade]is hij onmisbaar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: