Dutroux: zieker?

27 Dec

Ittre1webUpdate 20.45 uur:

Marc Dutroux is een ziek mens, vinden wij allemaal. Er zullen weinigen zijn die een traan laten als hij ten grave wordt gedragen. Vandaag ‘groot nieuws’ (o.a. in de Telegraaf: hij wordt overgeplaatst van de gevangenis in Itter (Ittre) naar Nijvel (Nivelle). Voor de documentaire die Jessica Villerius maakte over Dutroux (dit jaar uitgezonden in Belgixc3xab (VTM) en bij Nova, tevens uitgeroepen tot xc3xa9xc3xa9n van de tien meest spraakmakende tv-momenten van 2008) waren we een paar keer bij die gevangenis in Ittre (op de foto: Jessica belt aan).

Binnenkomen ging nog, een afspraak met de man zelf was wat moeilijker. Al blijkt achteraf dat er mxc3xa9xc3xa9r was dan we dachten… (kom ik nog een keer op terug)

Officieel weet niemand waarom Dutroux nu wordt overgeplaatst. Meest voor de hand liggende verklaring is dat hij nu behalve geestelijk ook lichamelijk ziek is. "Dat men lache dat men danse, want ik hou niet van gehuil, dat men lache dat men danse als ik neerlig in mijn kuil…"

No Responses to “Dutroux: zieker?”

  1. mohari December 27, 2008 at 11:49 pm #

    nou dat dtroux het eeuwige leven heeft in de belgische 4 muren, en daar dans ik op.

  2. Gerrit December 28, 2008 at 10:12 pm #

    Dat monster had allang een touw om zijn nek moeten hebben. Sorry dat ik het zeg, maar ik moet dan denken aan die meisjes die zijn verhongerd, weggerot in die door Dutroux gebouwde kelder. Het zwijn!
    Eigenlijk zou men de vaders van die meisjes even 5 minuten alleen moeten laten met Dutroux, dat is lang zat en het probleem is de wereld uit, gegarandeerd.
    Ik ben tegen de doodstraf, vooral vanwege het risiko dat onschuldigen onterecht ter dood worden gebracht, maar soms in bepaalde gevallen….Net zoals die moordenaar van die twee meisjes die in een rioolbuis werden teruggevonden, hij heet Oud als ik het goed heb. Uit te spreken als O-oet, want het is een noordafrikaan. Hij ontkent alles, maar de bewijzen ontbreken niet. Zo’n man mag echt nooit meer vrij komen, onder geen beding, nooit meer. Smeerlap.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: