Dutroux: zieker?

27 Dec

Ittre1webUpdate 20.45 uur:

Marc Dutroux is een ziek mens, vinden wij allemaal. Er zullen weinigen zijn die een traan laten als hij ten grave wordt gedragen. Vandaag ‘groot nieuws’ (o.a. in de Telegraaf: hij wordt overgeplaatst van de gevangenis in Itter (Ittre) naar Nijvel (Nivelle). Voor de documentaire die Jessica Villerius maakte over Dutroux (dit jaar uitgezonden in Belgixc3xab (VTM) en bij Nova, tevens uitgeroepen tot xc3xa9xc3xa9n van de tien meest spraakmakende tv-momenten van 2008) waren we een paar keer bij die gevangenis in Ittre (op de foto: Jessica belt aan).

Binnenkomen ging nog, een afspraak met de man zelf was wat moeilijker. Al blijkt achteraf dat er mxc3xa9xc3xa9r was dan we dachten… (kom ik nog een keer op terug)

Officieel weet niemand waarom Dutroux nu wordt overgeplaatst. Meest voor de hand liggende verklaring is dat hij nu behalve geestelijk ook lichamelijk ziek is. "Dat men lache dat men danse, want ik hou niet van gehuil, dat men lache dat men danse als ik neerlig in mijn kuil…"

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: