Claudia's wanhopige kerst

24 Dec

Update 19.30 uur:

Lunafoxweb"Zoals u al schreef op deze site is Luna op 8 oktober jl door 12 man politie uit haar bedje gehaald en zonder afscheid van mij te mogen nemen naar Amerika vertrokken. Sindsdien hebben we niets meer gehoord. Ik weet niet waar en hoe het met mijn kleine meisje gaat. Luna heeft diabetis 1 en stress is heel slecht voor haar. Ik maak mij enorme zorgen. Waar is ze, hoe is het met haar? Luna is een Nederlands meisje, geboren in Amsterdam. Wie kan mij in godsnaam helpen om contact met mijn kindje te hebben? Ze heeft recht om ook haar mama te zien." Aldus een verdrietig en wanhopig mailtje van Claudia van Amstel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: