Wie waren er bij de moord op Sam Klepper?

15 Dec

SamklepperUpdate 12.00 uur:

"Klopt, was een vriendin van Jesse, maar ik geef je nu de naam van de opdrachtgever van de moord op Sam Klepper. Danny Kuiters was op het moment van de moord ook aanwezig op het Gelderlandplein, met tandje, zijn privxc3xa9chauffeur. Wil je weten wie tandje is, vraag maar een keer aan John van den Heuvel wie dat is. Dat was het weer voor deze keer, hahaha, groetjes."

Aldus ‘Sjakie’, naar aanleiding van mijn berichtje over het afpersen van zakenman Rolf Friedlxc3xa4nder. Zou me niks verbazen als Sjakie en Rolf elkaar wel eens hebben gezien. Volgens mij klopt er geen hout van het hele afpersverhaal rond Friedlxc3xa4nder, maar als de betrokkenen allemaal hun eigen sprookjes in stand houden, wie zijn wij om hen te corrigeren?

Danny Kuiters kwam eerder op deze pagina’s voor. Hij staat bekend als een vriend van Wllem Holleeder en op de begrafenis van zijn vader meldde ‘(s)tout Amsterdam’ zich.

Wie Sjakie met tandje bedoelt is mij niet bekend, ik heb John van den Heuvel inmiddels een mailtje gestuurd. Wat wel tegen de honderd procent vaststaat is dat de moord op Klepper een inside-job was: op z’n minst xc3xa9xc3xa9n van de zogenaamde beveiligers zat in het complot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: